Visma Digital Commerce i Sverige

Visma Digital Commerce

Anlita en erfaren Magento-leverantör! Vårt dedikerade team brinner för att skapa framgångsrika webshopar i Magento!

Vi är Nordens ledande Magento-leverantör

Letar du efter en ny Magento-partner, funderar du på att bygga en webshop med Magentos e-handelsplattform eller vill du vidareutveckla en existerande Magento-shop? Då är du i trygga händer!

Sedan 2008 har vi byggt över 500 e-handelsbutiker, och vi har samarbetat med allt från start-ups till etablerade företag, inom alltifrån mode till mat, finans och sport. Vi har även skapat de officiella integrationsmodulerna i Magento för de Nordiska länderna, för bland andra Klarna, Bring och Nets.

En fullservice Magento-partner

Vi hjälper dig i alla steg - från planering, design, optimering till utveckling i Magento. Vår erfarna supportavdelning står till ditt förfogande och ger tips, råd och hjälp med allt som rör Magento och ditt e-handelsföretag. Vi är certifierade Magento Partners i de Nordiska länderna och en Magento Enterprise Solutions Partner.

 Läs mer om våra tjänster

Vem arbetar vi med?

Med över 500 nöjda kunder på vår lista tror vi på att arbeta som verkliga partners, att göra det lilla extra, och att finnas tillgänglig för hjälp och stöd vid behov.

Bland våra kunder finner du större detaljhandlare och kedjor, modebutiker, finansföretag och teknologiföretag. Vi är säkra på att de uppskattar vårt samarbete, eftersom att vi är engagerade och älskar e-handel.

8 skäl till att välja oss som din Magento-leverantör

Vi är experter på Magento

Våra medarbetare har spetskompetens inom Magento. De lever och andas Magento!

Lång erfarenhet

Vi har arbetat med Magento sedan starten 2008 och har följt utveckling ända från dess begynnelse.

Certifierad Magento-partner

Vårt utvecklingsteam är Magento-certifierade på högsta nivå

Vi är en del av Visma-koncernen

Vi är del av Visma - ett ledande världsföretag inom mjukvara och teknologi, med 800 000 företagskunder i Norden och i övriga världen.

Ett sammansvetsat team

Ingenting är omöjligt för våra medarbetare. Vi ett team på 95 personer med exceptionella talanger inom utveckling, design och digital strategi.

Vi levererar snabbt & i tid

Vi levererar kraftfulla e-handelslösningar i tid så att du kan leverera till dina kunder snabbare.

Vi outsourcar inte

Du behöver bara ha med en leverantör att göra, vilket minimerar ledtider, underlättar kommunikationen och ger trygghet till projektet.

Det senaste inom Magento

Vi håller oss "up to date" och förser dig med den snabbaste mjukvaran, den bästa prestandan och de smartaste webshops-lösningarna.