Visma Digital Commerce

Online handel från A till Ö

Trollweb Solutions blir Visma Digital Commerce.

Vi är den ledande e-handelsleverantören av Magento i Norden.

Vi planerar, designar, optimerar och utvecklar webbutiker som använder plattformen Magento. Vi ger rådgivning och tillhandahåller support inom alla områden av ditt e-handelföretag. Vi är en av få certifierade Magento Partners i de Nordiska länderna och en Magento Enterprise Solutions Partner.

Sedan 2008 har vi byggt över 500 e-handelsbutiker, och vi har samarbetat med allt från start-ups till etablerade företag, inom alltifrån mode till mat, finans och sport. Vi har även skapat de officiella integrationsmodulerna i Magento för de Nordiska länderna, för bland andra Klarna, Bring och Nets.

 

Vad vi gör

Kort och gott: om det har att göra med e-handel och Magento, så gör vi det. Vi är en full-service Magento partner, med expertis i allt ifrån SEO, UX och design, till marknadsföring och strategi. Vi outsourcar aldrig, eftersom vi är helt säkra på att ingen annan på marknaden idag kan erbjuda den bredd och den kunskap vi har, och ingen har så mycket erfarenhet av den Nordiska marknaden som vi.

 Läs mer om våra tjänster

Vem arbetar vi med?

Med över 500 nöjda kunder på vår lista tror vi på att arbeta som verkliga partners, att göra det lilla extra, och att finnas tillgänglig för hjälp och stöd vid behov.

Bland våra kunder finner du större detaljhandlare och kedjor, modebutiker, finansföretag och teknologiföretag. Vi är säkra på att de uppskattar vårt samarbete, eftersom att vi är engagerade och älskar e-handel.

Varför välja oss?

Ojämförbar Magento-expertis

Vårt utvecklingsteam är Magento-certifierade på högsta nivå. De lever och andas Magento, och drömmer förmodligen i kod.

 

Oöverträffad erfarenhet

Vi har varit med från början med Magento, och det vi inte vet om Magento är nog inte värt att veta.

 

Ett skickligt och certifierat team

Vi är ett team av +95 mycket skickliga e-handelsproffs. I teamet ingår Magento certifierade front- och backendutvecklare och lösningsexperter.  

 

Ett Visma-företag

Vi är del av ett ledande världsföretag inom mjukvara och teknologi, med 800,000 företagskunder i Norden och i övriga världen.

 

Allt på en plats

Vi outsourcar inte någonting och kan tillhandahålla allt från våra egna kontor. Det här innebär att du bara behöver ha med en leverantör att göra.

 

Snabb leverans

Vi levererar kraftfulla e-handelslösningar i tid så att du kan leverera till dina kunder snabbare.

 

Användarfärdiga lösningar

Vi erbjuder mer än 100 standardiserade e-handelslösningar redo att implementera och lansera, eller för att utöka dina redan existerande on-line affärslösningar.