Nordens ledande leverantör av Magento

Vi utvecklar framtidens digitala handel på e-handelsplattformen Magento

Vad är Magento?

Magento är en av världens ledande plattformar för e-handel inom detaljhandel och B2B, och vi är en av några få officiella Magento partners i Norden. Vi har arbetat med plattformen sedan den lanserades 2008, så vi vet allt som finns att veta om Magento.

Magento, en av Adobes många produkter, är ett kraftfullt system som låter dig hantera alla aspekter av din e-handel, från marknadsföring och innehållshantering till logistik och beställningar.

Magento används för e-handel av olika omfattning och i alla industrier, både B2B och B2C. Plattformen finns tillgänglig antingen som Magento Commerce, en allt-i-ett-lösning för medelstora och stora företag, eller som Open Source-version där Magentos kraftfulla plattform levereras till ett överkomligt pris.

Vilka är Visma Digital Commerce

Visma Digital Commerce är en fullservicebyrå som sedan 2008 har utvecklat över 500 st. e-handelsbutiker på Magento. Tillsammans är vi ett team på 95 st exceptionella talanger inom utveckling, design och digital strategi. Vår personal besitter imponerande stor kunskap inom e-handel och flertalet är certifierade av Magento. Vi är en Magento Enterprise Solutions Partner och en Adobe Solutions Partner. Vi erbjuder tjänster inom alla aspekter av ditt företags e-handel, allt från Full-stack utveckling, UX och design, till marknadsföring och strategi.

 • Oöverträffad erfarenhet inom e-handel och Magento - vi har byggt e-butiker på Magento sedan start, och det vi inte vet om Magento är nog inte värt att veta. Vårt utvecklingsteam är Magento-certifierade på högsta nivå. De lever och andas Magento, och drömmer förmodligen i kod.
 • Färdiga lösningar ger en snabbare leverans - vi erbjuder mer än 100 st standardiserade e-handelslösningar redo att implementeras och lanseras, eller för att utöka dina redan existerande online lösningar. Vi levererar kraftfulla e-handelslösningar i tid så att du kan leverera till dina kunder snabbare.
 • Allt på en plats och stor kunskap om Nordisk e-handel - vi outsourcar inte någonting och kan tillhandahålla allt från våra egna kontor. Det här innebär att du bara behöver ha med en leverantör att göra. Minimerar ledtider, underlättar kommunikationen och ger trygghet till projektet. Vi ser till att vara helt uppdaterade med den senaste e-handelsteknologin. Vi garanterar att du får den snabbaste mjukvaran med den bästa prestandan och de smartaste lösningarna.
Open filter options

Moduler och integrationer

Utöver hundratals specialanpassade Magentolösnigar kan vi även erbjuda skräddarsydda moduler som ger ännu mer funktionalitet till Magento. Våra utvecklare har skapat de flesta av Nordens integrationsmoduler för Magento, som t.ex. Net Netaxept, DIBS, Collector och Bring.

Digital marknadsföring

Vi har expertisen för att hjälpa dig driva och utveckla din onlineförsäljning. Vi tillhandahåller innovativa verktyg som du kan använda med en gång, och eftersom de flesta av oss har mångårig erfarenhet av e-handel vet vi hur viktigt det är att mäta, analysera och hålla sig till en strikt budget.

 

Omnikanal

Om du har både en webbutik och en fysisk butik kan vi erbjuda omnikanalsystemet Omnicloud. Det ligger på Google Cloud Services och låter dig skapa en sömlös kundupplevelse mellan butiken och din webbsida.

UX och design

Med vår egen UX-miljö och vårt designramverk för Magento kan vi erbjuda våra kunder en förstklassig kundupplevelse och optimering. För en säljande webbutiksdesign som verkligen ger resultat kan du lita på vårt dedikerade UX-team.

Hosting

Vi erbjuder en snabb, stabil och trygg dedikerad Magento hosting, en av de mest optimerade, moderna och flexibla lösningarna för Magento på marknaden. Vår hosting ser till så att dina kunder stannar på sidan och förbättrar kundupplevelsen och konverteringen.

Specialutveckling

Vi löser det mesta. Vi har utvecklat de mest komplexa e-handelslösningarna på marknaden. Våra erfarna utvecklare ser till så att dina mest affärskritiska processer flyter på smidigt genom allt från ERP, BI och analysverktyg.

Rådgivning

Vi har en sammanlagd kunskap på över 350 st e-handelsprojekt på Magento med några av Nordens mest framgångsrika e-handlare på referenslistan. Det gör vår kunskap och rådgivning till exceptionellt bra och är en trygghet för er.

PIM

För butiker som säljer på flera marknader och på flera olika säljkanaler är det en trygghet att använda sig av en modern PIM-lösning. Vi erbjuder olika alternativ som kan anpassas för just er verksamhet.

CMS

Med vår CMS-lösning har ni möjlighet att enkelt och snabbt bygga den kundupplevelse som era kunder behöver. Vi ser till så att ni kan publicera och presenter era texter och bilder på ett attraktivt sätt för kunden samt strukturerat och automatiserat för butiken.

<
>

  Några av våra referenser

  Visma var extremt tidigt på att leverera nätbutiker på Magento. Det var faktiskt det
  Vi är en av världens första officiella partner i Magento.
  Open filter options

  Paradiset

  Sveriges största ekologiska matvarukedja ville utöka sin kundbas, ge sina kunder större flexibilitet och tillgänglighet, samt säkerställa att butikens onlineprofil matchade de fysiska butikerna. Vi lanserade deras webbutik med en komplett omnikanalslösning.

  Get Inspired

  Get Inspired har etablerat sig som Norges största leverantör av sport- och fritidskläder för kvinnor. Ett fokusområde är snabba leveranser med hjälp av deras moderna robotlager. De har utvecklat en stark närvaro i sociala medier och deras framgångar har vuxit exponentiellt de senaste åren. Vi har ett nära samarbete med Get Inspired sedan start, och har sedan dess varit deras samarbetspartner under deras framgångsrika resa. 

  G-Sport

  G-Sport är en kedja av sportaffärer som ingår i Gresvig-koncernen. Kedjan har över 200 butiker som distribueras över hela landet.

  MegaFlis

  Som en av Norges största kedjor inom sitt segment och med ett antal varuhus har Megaflis varit i framkant av onlineutveckling.

  Fjellsport

  Som vinnare av ”Årets webbutik” är Fjellsport Skandinaviens största oberoende webbutik för friluftsutrustning och kläder. Vi har varit deras betrodda partner i flera år.

  Europris

  Europris är en norsk kedja baserad på att sälja prisvärda grossistvaror från över två hundra, främst franchisebaserade butiker i Norge.

  Stormberg

  Som ett av Nordens största och mest kända märken för vardagskläder är Stormberg något av en expert inom e-handel. De har vunnit flera priser för webbutiker, och vi är stolta över att vara deras leverantör och bollplank.

  Tim Wendelboe

  Som en av Norges största kedjor inom sitt segment och med ett antal varuhus har Megaflis varit i framkant av onlineutveckling.

  VITA

  Vita är Norges största butiksskedja. De säljer hudvårdsprodukter, hälsokost och mycket mer. De har etablerat sig som en innovativ tjänst som fokuserar på snabba leveranser, stort urval och låga priser, och vi är stolta över att vara deras Magentoleverantör.

  <
  >

   Paradiset - en komplett omnikanalslösning för en ekologisk matvarukedja

   Paradiset är Sveriges största specialiserade ekologiska matvarukedja med tre butiker i Stockholm. Vi utvecklade webbutiken Paradiset.com med målet att utöka deras kundbas till hela Sverige. Deras kunder erbjuds mer flexibilitet och tillgänglighet, där också upplevelsen i webbutiken matchar den fysiska butiken.

   Gå till Paradiset

    

   Kontakta mig gärna!

   Nyfiken på våra lösningar? Hör av dig så berättar jag mer.

   +46 70 - 770 63 80
   Johan Ahlberg
   Head of Sales and Business development
    
   För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
   Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.