Magento leveratör

Nordens ledande leverantör av Magento

Vi utvecklar framtidens digitala handel på e-handelsplattformen Magento

Vilka är Visma Digital Commerce?

Visma Digital Commerce är en fullservicebyrå som sedan 2008 har utvecklat över 500 st. e-handelsbutiker på Magento. Tillsammans är vi ett team på 95 st exceptionella talanger inom utveckling, design och digital strategi. Vår personal besitter imponerande stor kunskap inom e-handel och flertalet är certifierade av Magento. Vi är en Magento Enterprise Solutions Partner och en Adobe Solutions Partner. Vi erbjuder tjänster inom alla aspekter av ditt företags e-handel, allt från Full-stack utveckling, UX och design, till marknadsföring och strategi.

  • Oöverträffad erfarenhet inom e-handel och Magento - vi har byggt e-butiker på Magento sedan start, och det vi inte vet om Magento är nog inte värt att veta. Vårt utvecklingsteam är Magento-certifierade på högsta nivå. De lever och andas Magento, och drömmer förmodligen i kod.
  • Färdiga lösningar ger en snabbare leverans - vi erbjuder mer än 100 st standardiserade e-handelslösningar redo att implementeras och lanseras, eller för att utöka dina redan existerande online lösningar. Vi levererar kraftfulla e-handelslösningar i tid så att du kan leverera till dina kunder snabbare.
  • Allt på en plats och stor kunskap om Nordisk e-handel - vi outsourcar inte någonting och kan tillhandahålla allt från våra egna kontor. Det här innebär att du bara behöver ha med en leverantör att göra. Minimerar ledtider, underlättar kommunikationen och ger trygghet till projektet. Vi ser till att vara helt uppdaterade med den senaste e-handelsteknologin. Vi garanterar att du får den snabbaste mjukvaran med den bästa prestandan och de smartaste lösningarna.

Några av våra referenser

Vi var extremt tidigt ute med att leverera nätbutiker byggda i Magento. Faktum är att vi faktiskt var en av världens första officiella Magento-partner.
Läs mer och inspireras av några av våra referenskunder.

Träffa vårt härliga & kompetenta team!