Företagarna: Rabatt på juridiska avtal och mallar

Som medlem i Företagarna kan du köpa Handling till ett förmånligt pris - så att du alltid har aktuella dokumentmallar och avtal nära tills hands!

Som företagare behöver du ibland skriva ett formellt dokument där texten måste vara korrekt. Det kan bl.a. handla om avtals- och kontraktsmallar samt checklistor som du som företagare behöver.

Visma Draftit ger Företagarnas medlemmar en unik tillgång till över ett tusen nedladdningsbara juridiska dokument. Dokument som ständigt uppdateras för att ge dig korrekt juridisk hjälp och som medlem i Företagarna får du ta del av alla avtal och mallar till ett förmånligt pris.

Ditt medlemspris: 2 900 kr per år (ordinarie pris 5 400 kr per år).

 

Priserna är exklusive moms, per företag och gäller endast nya kunder. Licensen gäller under ett år varefter du väljer om du vill fortsätta. När du klickar på köp registreras du som kund hos Visma Draftit och en faktura skickas till din organisation. Ett välkomstmail med inloggningsuppgifter skickas ut.

Vill du istället boka en demo av Handling kan du klicka här.

 

 

Samarbeten-shape_686x457.png

Fyll i formuläret för att köpa Handling!

Är du medlem i Företagarna?

När du köper Handling godkänner du Visma Draftit AB:s tjänsteavtal.

Godkänn avtal

När du - som representant för ett företag eller motsvarande - anger dina uppgifter ovan kommer Visma Draftit även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att kontakta oss. 

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.