Rätt kompetens avgörande i en hektisk vardag

Du som jobbar som handläggare eller i en LSS-verksamhet har flera lagar och riktlinjer att ta hänsyn till. En annan viktig aspekt är att bygga förtroende till både kund och anhöriga.

Med ett tryggt kompetensstöd för social omsorg blir det enklare att kommunicera tydliga beslut, grundade på praxis och aktuella regler. När du över tid bygger upp din kompetens kommer hanteringen - från anmälan till beslut - att kännas enklare. Dessutom har du alltid möjlighet att ställa frågor direkt till våra juridiska experter. Det är en bonus du aldrig betalar extra för.

Utbilda er digitalt med en grundkurs i LSS

Vi erbjuder en e-learningkurs som ger din verksamhet grundläggande och nödvändig kompetens om LSS. Oavsett tidigare kontakt med LSS-området ger utbildningen alla möjligheten att förstå lagen och viktiga begrepp. 


Med en smidig översikt kan du som verksamhetsansvarig se vem som har startat och klarat kursen. Vår e-learning är ett prisvärt alternativ till traditionella utbildningar, samtidigt som det ger er personal rätt kunskap och förutsättningar att utföra ett kvalitativt arbete.

kvinna utomhus med hund

Kontakta oss för en personlig visning