Är ni redo för sommarvikarier?

Sommaren är i annalkande, och behovet av sommarjobbare och vikarier ökar i alla möjliga delar av samhället. Framför allt behövs sommarvikarier på alla möjliga boenden inom vård och omsorg. Är ni redo med allt som krävs inför sommaren? 

Hur hanterar ni upplärning av era medarbetare?

Vi vet att det kan vara en stressig tid innan sommaren för dig som ansvarig! Du behöver hitta lämpliga kandidater som kan ge patienter och brukare den vård och behandling de behöver samtidigt som de ska inhysa trygghet och förtroende för vårdtagarens närstående.

För att detta ska ske måste du se till så att vikarierna har den kompetens och utbildning som krävs för att fullfölja de uppgifter och hantera de situationer som kan uppstå. För att underlätta för dig finns vårt verktyg Kompetensguiden.

Kompetensguidens uppstartspaket - boka en visning! 

Med Kompetensguiden får du ett sökbart, uppdaterat och samlat regelverk inom vård och omsorg. Du får också tillgång till e-learning som stärker kompetensen för alla medarbetare och passar perfekt vid upplärning av sommarvikarier.

E-learning kurserna är korta samt informativa och inte längre än 7-15 minuter. Som ansvarig kan du enkelt se vilka medarbetare som genomfört vilken kurs och vilka som ännu saknar kursbevis. Det blir både tydligt och säkert för patient och medarbetare. Det blir också enkelt att ställa krav på att nyanställda ska ha genomfört en kurs innan första arbetsdagen.

Med uppstartspaketet får du bland annat:

  • Digitalt möte med oss för 30 minuters onboarding
  • Tillgång till alla kurser och utbildningsmaterial

Kostnadsfritt webbinarium: En miniutbildning för dig som nyanställd inom vård och omsorg

Vid tre tillfällen anordnar vi en miniutbildning som riktar sig till dig som vård- och omsorgspersonal. Under webbinariet kommer du bland annat att få reda på: 

  • Vad har du för ansvar när det kommer till tystnadsplikt?
  • Vad har du för dokumentationsskyldighet?
  • Vad gör du om du upplever att en patient eller brukare far illa?

Vänta inte, anmäl dig redan idag!

Jag vill anmäla mig