Utvecklingschef

Är du en driven och strukturerad utvecklingsledare? Vill du vara med och bidra till att fler organisationer arbetar professionellt och proaktivt med regelefterlevnad? Då har vi en spännande tjänst för dig på Visma Draftit! 

Just nu söker vi en Utvecklingschef till vårt kontor i Malmö. Du kommer leda ett sammansvetsat, erfaret team där alla hjälper varandra, jobbar tillsammans och hela tiden lär sig nya saker. Halva ditt team finns i Malmö och halva i Riga.

Vi på Visma Draftit tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi produkter som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. Vi är ett bolag inom Visma, som är ett av Europas ledande mjukvaruföretag.

Ditt team och arbetsplats
Som Utvecklingschef på Visma Draftit är du ansvarig för drift, utveckling och förvaltning av vår teknikstack, plattform och säkerhet för produktportföljen. Vi stödjer tusentals professionella användare som arbetar med juridik och regelefterlevnad genom att kombinera legal kunskap med spjutspetsteknologi i våra produkter. Rollen svarar till vår Product Director och ingår i vår produktledningsgrupp.

Vi har påbörjat en resa med en ny, modern teknisk plattform (.net core, react.js, mongodb), och under de kommande åren kommer vårt fokus vara att skapa värde i denna nya miljö och minska och avsluta användningen av vår gamla plattform. Som en del av Visma finns det ett stort nätverk och resurser att använda sig av. Du kommer tex ansvara för att fortsätta driva vårt arbete med att bli en del av Visma Cloud Delivery Model och Vismas säkerhetsprogram. 

Visma Draftits produktavdelning jobbar enligt Visma Value Loop, där användaren står i centrum. Vi arbetar löpande med data och intervjuer för att förstå våra kunder, skapar prototyper, testar mot användare och strävar efter att hela tiden leverera nytta.


Vi erbjuder dig:

  • En central position som påverkar den löpande utvecklingen av sofistikerade produkter.
  • Närhet till Visma-koncernen med tusentals softwareutvecklare i nätverket.
  • En utvecklande ledarroll för ett högmotiverat och välfungerande team.
  • Friheten att arbeta med de senaste tekniska lösningarna.

Vem är du
Vi tror att du har en gedigen bakgrund inom produktutveckling med några års utvecklingserfarenhet. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du har förståelse och erfarenhet av arbete med team i förändring, är flexibel och ser förbättringspotential istället för problem. Du drivs av att ha kundens bästa i fokus samtidigt som du utvecklar och stöttar din personal.


För att ha förutsättningar för att lyckas i tjänsten tror vi att du:

  • har vana vid moderna molnlösningar, Azure och Continuous delivery.
  • har några års ledarerfarenhet eller erfarenhet av teamansvar.
  • kommunicerar rakt och tydligt.
  • har en god förmåga att förstå affären och se detta i förhållande till tekniken.
  • talar och skriver svenska och engelska flytande.

Vi arbetar prestigelöst, ambitiöst och gränsöverskridande. Även om varje avdelning har tydliga ansvarsområden ser vi effektiv samverkan som en framgångsfaktor. Du måste helt enkelt både tycka om och vara duktig på att samarbeta för att lyckas i rollen.

Om verksamheten
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med god utveckling och karriärmöjligheter. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till inflytande över din egen och företagets framtida utveckling. Du kan förvänta dig ett företag med starka ambitioner för ytterligare tillväxt och därmed stora möjligheter för vidare personlig utveckling. Du kommer att tillhöra ett team som sätter kunderna i fokus och arbetar nära varandra för att skapa och utveckla goda kundrelationer.

Har du frågor angående tjänsten eller företaget?
Har du frågor om oss eller tjänsten är du självklart välkommen att kontakta oss. 

Kontaktpersoner för denna rekrytering är:
Johan Alkner, Product Director, johan.alkner@visma.com
Patrik Karlsson, Administrative & HR Director, patrik.karlsson@visma.com

Sök!
Vi utvärderar kandidater löpande så sök snarast – dock senast den 6 februari 2022. 

Du söker enkelt via vårt webbformulär utan CV och vi går löpande igenom ansökningarna.  När du skickat in din ansökan kommer du få en bekräftelse samt instruktioner för nästa steg i rekryteringsprocessen.

Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att Draftit AB behandlar dina personuppgifter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök tjänsten

utvecklingschef-shape.png