Snabbare säljprocess och nöjdare kunder

Låt dina kunder underteckna avtal digitalt och förkorta din säljcykel. Visma Addo gör det möjligt att få underskriften på ett par minuter. Sluta skriva ut, posta och returnera. Med digital signatur minimeras hindren och det blir enklare för din kund att gå från ord till handling. Kunden kan agera medan intresset är som högst. Förbättra kundresan och optimera förutsättningen till en positiv affärsrelation redan från start.

Kortare
säljcykel

Bättre kundservice

Högre konvertering

Underskrift inom ett par minuter

Följ upp avtal med automatiska påminnelser

Spara tid och resurser med en helt digital process

Få översikt över säljarnas signeringsprocesser

Digitalisera säljprocessen och avsluta försäljningar snabbare med digital signatur

Effektiv digital säljprocess

Många säljavdelningar upplever den administrativa och långsamma processen med att inhämta underskrifter på ett kundavtal som ett hinder till affär. Med digital signatur från Visma Addo effektiviseras säljprocessen. Ta kunden från ord till handling inom ett par minuter. Så snart du och din kund är överens kan du skicka kontraktet eller offerten för underskrift. Försäljningen kan avslutas på ett par minuter, och både du och din kund slipper besväret med att skriva ut eller skanna. Säljprocessen blir mer effektiv, och din konverteringsgrad förbättras.

Nå kunden på språng

Med digital underskrift från Visma Addo får dina kunder dokument från dig via mejl eller SMS och undertecknar digitalt på en gång. Kunderna kan underteckna var de än befinner sig och direkt från sina smartphones, surfplattor eller datorer. Processen från intresse till avslutad försäljning förkortas betydligt.

Visma Addo stöder digital underskrift med: BankID / Mobilt BankID, Pekskärm (smartphone/surfplatta), Mus (PC/Mac)

Avsluta försäljningen medan du har kunden i telefonen

Om du säljer via telefon kan du skicka avtalet digitalt till din kund under samtalet och få det undertecknat i retur innan samtalet är slut. Kunden kan genast underteckna dokumentet digitalt på sin telefon, surfplatta eller med musen på sin dator.

Vill kunden ha betänketid skickas påminnelser automatiskt så att du är säker på att avtalet följs upp efter samtalet.

Förbättra kundresan

Låt dina kunder signera avtal digitalt och förbättra upplevelsen av dig som leverantör. Processen med att inhämta en underskrift - skriva ut, skanna och skicka dokumentet med posten, kan nu helt undvikas. Genom att du använder Visma Addo digitaliseras processen från start till slut, och kunden slipper onödig väntetid.

När dokumentet är undertecknat skickas ett digitalt exemplar automatiskt till alla parter. Med digital underskrift gör du det enklare för dig själv, och din kund får en bättre och snabbare service.