Digital signatur av anställningsavtal

Prova Visma Addo gratis

Digital signatur gör det lättare för alla parter

Digital signatur inom HR gör processerna snabbare och säkrare. Både verksamheten och nyanställd har t.ex. nytta av att snabbt och enkelt kunna underteckna ett nytt anställningsavtal.

Fördelarna med digital signatur:

  • Ge medarbetare en bra och professionell upplevelse
  • Tappa inga resurser. Få en underskrift i retur på ett par minuter
  • Spara tid och pengar med en 100 % digital process
  • Kom snabbt igång – ingen tidskrävande installation
  • Öka säkerheten och dokumentationen (signering med t.ex. BankID)

Digital signatur för anställningsavtal

1. Skicka anställningsavtalet direkt till
mottagaren

2. Avtalet signeras på en smartphone, läsplatta eller dator

3. Få tillbaka det signerade avtalet som är redo att arkiveras

Human Resources  - en affärsdriven funktion

Human Resources är idag inte längre en stabsfunktion, utan en affärsdriven och strategisk HR-partner för verksamheten. Digitalisering och automatisering är därför ett viktigt del för att minimera den administrativa tidsåtgången och skapa utrymme för strategiska och värdeskapande aktiviteter. 
Digital signatur av dokument med Med Visma Addo möjliggör effektiv digitalisering av tidskrävande och manuella processer. Sluta skriv ut, kuvertera, skicka, motta och skanna. Förenkla administrationen och fokusera på det arbete som gör skillnad i din verksamhet.

100% digital process med Visma Addo

Med digital signatur kan alla dokument avseende medarbetare, lönejusteringar eller anställningar hanteras snabbare, säkrare och mer effektivt.  Dokumenten skickas ut elektroniskt och när de är undertecknade skickas de automatiskt till vardera parter – så att du kan arkivera elektroniskt. Med Visma Addo får du en 100 % digital process som reducerar de manuella HR-processerna så att du kan spara tid och pengar. 

När du skickar ut dokument med Visma Addo får mottagarna en länk via SMS eller mejl och genom att klicka på länken kan de underteckna dokumentet.

Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta oss! 

Redan kund? Se om vår supportsida kan hjälpa dig.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.