Visma Addo uppfyller krav för säkerhet

På Visma har vi stränga krav på datasäkerhet. Därför uppfyller Visma Addo Datainspektionens standard för hög säkerhet och efterlever EU:s allmänna dataskyddsförordning. Vi använder godkänd webbstandard som garanterar säker och konfidentiell kommunikation med dina kunder när du använder Visma Addo. 

GDPR-säkrad lösning

Visma Addo är en transaktionslösning som processar data.* Information om underskrifter loggas och är tillgänglig utan tidsbegränsning i Visma Addo.** 

 

Krypterad data

Enligt lösningens säkerhetsmodell är alla accesskoder i databasen krypterade. De olika parterna får endast tillgång till sin egen data och aldrig andra parters.

 

Molntjänst

Visma Addo är en molntjänst som inte kräver någon installation hos dig som kund. Du kommer enkelt igång direkt med tjänsten.*** 

* Dokumenten bevaras endast under undertecknandet, därefter raderas de ur lösningen. Alla dokument raderas tio dagar efter den sista underskriften, eller direkt på begäran.

** Dessa data raderas aldrig, och du kan alltså se var det har skett en underskrift. Självklart rensas persondata i enlighet med GDPR.

*** Visma Addo hostas av Visma ITC och definieras som private cloud solution. Servrarna hostar med redundanta miljöer på olika fysiska platser i Danmark.

 

Inspireras av våra kunder

Visma Addo skapar värde för alla företag och branscher.
 
Kortare ledtider och säkrare hantering av avtal och tilldelningsbeslut med digital signatur från Visma Addo
Aon automatiserade tunga manuella processer med Visma Addo
Visma Addo ger oss en bättre överblick
NCC valde nyligen att använda digital signatur från Visma Addo i sin HR-avdelning


Kontakta oss! 

Redan kund? Se om vår supportsida kan hjälpa dig.

Fyll i formuläret så tar vi kontakt