Vad säger våra kunder?

Visma Addo är en tjänst som skapar värde för alla företag och branscher. Träffa några av våra kunder och bli inspirerade av deras berättelser.
Digital signatur med Visma Addo skapar värde för alla företag och branscher

Utvalda kundberättelser

Visma Addo - Kundcase Vänersborgs kommun

Jag har haft en vision om att vi ska kunna köra papperslöst och vara helt digitala vid avtalssigneringar. Visma Addo var den sista pusselbiten för att lyckas med detta.

Visma Addo - Kundcase Bird & Bird

Vi når ut till alla, både den stressade klienten på utlandsresa och de många ledamöterna i en styrelse. Alla klienter kan enkelt underteckna avtal digitalt.

Då kampanjen var slut hade mellan 25 och 30 % svarat på kampanjen, och det är långt men än vad vi hos Aon erfarenhetsmässig upplever med ett gammaldags informationsmöte.

"Visma Addo förenklar hela arbetsprocessen i vår HR-avdelning. Det är mycket mer överskådligt att ta reda på vad vi har och inte har skickat ut."

"En kollega stod med händerna över huvudet första gången hon använde Visma Addo, eftersom hon fick ett kontrakt i retur från båda parter på några få timmar. Det hade vi aldrig upplevt förut."

Läs mer

Stefan Norr photo

010-14 13 330

Stefan Norr, Försäljningschef

Kontakta oss! 

Redan kund? Se om vår supportsida kan hjälpa dig.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.