Webbutbildning Fakturahantering

Denna webbutbildning ger dig gedigen kunskap om fakturaflöden och statusar. Den är två timmar lång med möjlighet att ställa frågor via chatt. För att du ska kunna tillgodogöra dig kursinnehållet på bästa sätt är det bra om du har kunskap i att administrera Proceedo. Maximal antal deltagare är 30 personer.

Kursinnehåll:

  • Ankomsthantering
  • Efterattest
  • Referenstabell
  • Abonnemangsmatchning
  • Konteringskontroll
  • Stängningstabellen

Förkunskaper: Grundläggande kunskap i att administrera Proceedo.

Datum: För tillfället har vi inga inplanerade utbildningstillfällen för denna utbildning. 
För en skräddarsydd utbildning, kontakta Stefan Norr på 010- 14 13 330

Längd: cirka 2 timmar

Pris: 990 kr exklusive moms per person

Kontakta försäljningen

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Stefan Norr photo

Stefan Norr
telefon 010- 14 13 330

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.