Formulärsutbildning i Visma Proceedo

Vi vet att många av våra kunder har behov av kunna beställa tjänster på ett effektivt sätt i Visma Proceedo. Under denna heldag visar vi olika exempel på de möjligheter som finns i Visma Proceedo avseende formulärsbeställningar. Under dagen lär du dig skapa egna formulär med ledning från våra specialister direkt i Visma Proceedo.

Kursinnehåll

  • Produktifiering av tjänster - när bör det tillämpas och hur?  

  • Vilka typer av tjänster lämpar sig för fritextformulär respektive avancerade formulär

  • Skapa avancerade formulär i Proceedo – teori och praktik

Datum och tid

Datum och tid: 
5 juni kl. 09:00-15:00

Plats: 
Stockholm, Vismahuset, Lindhagensgatan 

Pris: 4 850 kr/deltagare, inkl. fika och lunch

Förkunskaper: Grundläggande kunskap i att administrera Visma Proceedo

Bekräftelse: Vi bekräftar alla anmälningar via e-post. Bekräftelse innehåller uppgifter om plats, tider och annan praktisk information. Skulle kursen vara fulltecknad kontaktar vi dig och diskuterar alternativa tider.

Avbokning/Ombokning:  Anmälan är bindande för din organisation/ företag när Visma Commerce accepterat bokningen till aktuellt datum och skickat bekräftelse till dig. Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan inom samma organisation/företag. Fri av-/ombokning fram till 3 veckor innan kursstart.  

Anmälan

Anmäl dig till kursen genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan är bindande.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.