Administratörsutbildning Beställning

Denna utbildning är en heldag och vänder sig till dig som administrerar i Visma Proceedo Beställning. Vi kommer under dagen gå igenom grundligt allt kring administration av grupper och tilldelningar, vilken information finns på användarkortet, adresser och hur information läggs in på första sidan m.m.

Kursinnehåll

Dagen innehåller också genomgång av möjligheter med och uppsättning av:

  • Produktkategorisering
  • Gemensam varukorg
  • Särskild attest vid beställning
  • Rekvisitioner
  • Avtalshantering

Förkunskaper: Grundläggande kuskap i att administrera Proceedo.

Datum och tid: För tillfället har vi inga inplanerade utbildningstillfällen för denna utbildning. För en skräddarsydd utbildning, kontakta oss på 010- 14 13 330

Längd: Heldag

Pris: 4 850 kr/deltagare, inkl. fika och lunch

Bekräftelse: Vi bekräftar alla anmälningar via e-post. Bekräftelse innehåller uppgifter om plats, tider och annan praktisk information. Skulle kursen vara fulltecknad kontaktar vi dig och diskuterar alternativa tider.

Avbokning/Ombokning: Anmälan är bindande för ditt företag/organisation när Visma Proceedo accepterat bokningen till aktuellt datum och skickat bekräftelse till dig. Av- och ombokning ska göras så snart som möjligt, dock senast 7 dagar innan kursstart. Det är också möjligt att överlåta platsen till en kollega. All av- och ombokning skall ske skriftligt och bekräftas av Visma Proceedo.

Kontakta försäljningen

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Stefan Norr photo

Stefan Norr
telefon 010- 14 13 330

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.