Visma Proceedo utbildningar

Våra utbildningar finns på flera nivåer. Alltifrån grundläggande kurser till endagsutbildningar.  

Kontakta oss

Vilken utbildning passar dig?


Visma Proceedo utbildning är vägen till rätt kompetens. Vi har ett brett erbjudande av utbildningar för företag och organisationer. Här ser du de utbildningar vi erbjuder - utbildningar på plats och webbutbildningar. Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Utbildningar på plats hålls på tre olika orter: Stockholm, Göteborg och Malmö och vänder sig såväl till dig som är nyanställd och behöver introduktion i systemet som till dig som vill fräscha upp dina kunskaper.

Våra Online-utbildningar erbjuder stor flexibilitet och är ett bra val för dig som har svårt att hitta utrymme att åka iväg på en utbildning på plats. Här finner du flera olika webbinarium och webbutbildningar.

Administratörsutbildning Faktura

Administratörsutbildning Faktura utbildningen är en heldag och vänder sig till dig som administrerar i Visma Proceedo Faktura. 

3 850 kr

[På plats]

Administratörsutbildning Beställning

Denna utbildning är en heldag och vänder sig till dig som administrerar i Visma Proceedo Beställning. 

3 850 kr

[På plats]

Tjänstebeställningar och formulär

Vi vet att många av våra kunder har behov av kunna beställa tjänster på ett effektivt sätt i Proceedo. Under denna heldag visar vi olika exempel på de möjligheter som finns i Proceedo. 

3 850 kr

[På plats]

Ansluta leverantörer i Proceedo

Eftersom leverantörsanslutningar är en ständigt pågående process riktar sig kursen till både nybörjare och dig som redan jobbar med att ansluta leverantörer i Proceedo och behöver lite ny inspiration.

3 850 kr

[På plats]

Webbutbildning Avancerade formulär

Denna webbutbildning ger dig fördjupad kunskap om hur man skapar egna avancerade formulär och gör beräkningar i formulär. Den är två timmar lång med möjlighet att ställa frågor via chatt. 

990 kr

[Webbutbildning]

Webbutbildning Ordermatchning

Denna webbutbildning fokuserar på ordermatchingställningar och hantering av avvikelser. Den är cirka två timmar lång med möjlighet att ställa frågor via chatt. 

990 kr

Läs mer och anmäl dig

[Webbutbildning]

Webbutbildning Fakturahantering

Denna webbutbildning ger dig gedigen kunskap om fakturaflöden och statusar. Den är två timmar lång med möjlighet att ställa frågor via chatt.

990 kr

Läs mer och anmäl dig

[Webbutbildning]

Vad erbjuder vi?

Webbutbildning

En webbutbildning är en distansutbildning som hålls via webben, där det finns möjlighet att ställa frågor och få svar samt ta del av andra deltagares frågor och funderingar. Vi använder verktyget GoToMeeting. För att kunna delta krävs en dator med stabil internetuppkoppling samt högtalare eller hörlurar för att kunna lyssna. 

Anmälningar sker via hemsidan. Alla anmälda får en länk som de följer för att logga in till utbildningen. Därifrån kan man sedan dela skärm med föreläsaren och enkelt följa med i utbildningen.

Vad erbjuder vi?

Utbildning på plats

Våra Proceedo utbildningar vänder sig såväl till den nyanställde som behöver introduktion i systemet som till den som arbetat en längre tid med Visma Proceedo men vill komplettera sin kunskap. Vi tittar dels tekniskt på systemet, men delar även med oss av våra erfarenheter och tips för att ytterligare kunna utnyttja systemet optimalt. 

Till det får du också chans att träffa andra kunder. Diskussionerna under våra utbildningar brukar vara mycket intressanta och givande. Om ni så önskar en skräddarsydd utbildning, ta kontakt med Stefan Norr via formuläret längre ner på sidan, alternativt ring på telefon 010- 14 13 330

Kontakta försäljningen

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Stefan Norr photo

Stefan Norr
telefon 010- 14 13 330

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.