Visma Proceedo utbildningar

Våra utbildningar finns på flera nivåer. Alltifrån grundläggande kurser till endagsutbildningar.  

Vilken utbildning passar dig?


Visma Proceedo utbildning är vägen till rätt kompetens. Vi har ett brett erbjudande av utbildningar för företag och organisationer. Här ser du de utbildningar vi erbjuder - utbildningar på plats och webbutbildningar. Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!
icon

Utbildningar på plats

Utbildningar på plats hålls på tre olika orter: Stockholm, Göteborg och Malmö och vänder sig såväl till dig som är nyanställd och behöver introduktion i systemet som till dig som vill fräscha upp dina kunskaper.

icon

Webbutbildningar

Våra Online-utbildningar erbjuder stor flexibilitet och är ett bra val för dig som har svårt att hitta utrymme att åka iväg på en utbildning på plats. Här finner du flera olika webbinarium och webbutbildningar.

Kontakta försäljningen

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Stefan Norr photo

Stefan Norr
telefon 010- 14 13 330

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.