Visma Proceedo utbildningar

Våra utbildningar finns på flera nivåer. Alltifrån grundläggande kurser till endagsutbildningar.  

Vilken utbildning passar dig?

Visma Proceedo utbildning är vägen till rätt kompetens. Vi har ett brett erbjudande av utbildningar för företag och organisationer. Här ser du de utbildningar vi erbjuder - utbildningar på plats och webbutbildningar. Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Administratörsutbildning Faktura

Administratörsutbildning Faktura utbildningen är en heldag och vänder sig till dig som administrerar i Visma Proceedo Faktura. 

4 850 kr

[På plats]

Ansluta leverantörer i Proceedo

Eftersom leverantörsanslutningar är en ständigt pågående process riktar sig kursen till både nybörjare och dig som redan jobbar med att ansluta leverantörer i Proceedo och behöver lite ny inspiration.

2 490 kr

[På plats]

Administratörsutbildning Beställning

Denna utbildning är en heldag och vänder sig till dig som administrerar i Visma Proceedo Beställning. 

4 850 kr

[På plats]

Formulärsutbildning

Vi vet att många av våra kunder har behov av kunna beställa tjänster på ett effektivt sätt i Visma Proceedo. Under denna heldag visar vi olika exempel på de möjligheter som finns i systemet. 

4 850 kr

[På plats]

Webbutbildning Avancerade formulär

Denna webbutbildning ger dig fördjupad kunskap om hur man skapar egna avancerade formulär och gör beräkningar i formulär. Den är två timmar lång med möjlighet att ställa frågor via chatt. 

990 kr

[Webbutbildning]

Webbutbildning Ordermatchning

Denna webbutbildning fokuserar på ordermatchingställningar och hantering av avvikelser. Den är cirka två timmar lång med möjlighet att ställa frågor via chatt.

990 kr

Läs mer och anmäl dig

[Webbutbildning]

Webbutbildning Fakturahantering

Denna webbutbildning ger dig gedigen kunskap om fakturaflöden och statusar. Den är två timmar lång med möjlighet att ställa frågor via chatt.

990 kr

Läs mer och anmäl dig

[Webbutbildning]

Kontakta försäljningen

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Stefan Norr photo

Stefan Norr
telefon 010- 14 13 330

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.