Et whitepaper om Samordnad Varudistribution

Moderna inköpsverktyg bra för miljön

När Växjö kommun införde samordnad varudistribution uppkom flera positiva effekter genom kombination av e-handel och samordnad varudistribution. Bland annat besparingar på 15 miljoner kronor årligen och 93% minskning av koldioxidutsläpp i kommunen. 

Lär mer om fördelar med att införa samordnad varudistribution och nyckelfaktorer för att lyckas.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.