Visma Proceedo Webinar

Effektiv leverantörsanslutning till
Visma Proceedo - så gör du!

Regeringen föreslår lag på elektroniska leverantörsfakturor avseende offentliga verksamheter från april 2019. Med Visma Proceedo som e-handelslösning blir kravet okomplicerat både för dig och leverantörerna.

Visma Proceedo är ett av nordens mest använda e-handels / P2P lösning. Det märks! Med över 4500 leverantörer anslutna utgör lösningen en del av ett stort leverantörs- och kundnätverk. Men vad skall du tänka på när du ansluter dina leverantörer mot Visma Proceedo? Hur går det till i praktiken?

De flesta kan både agera mer proaktivt som effektivt avseende leverantörsanslutningar rörande både inköpsflöden och fakturahantering. Vi delar med oss av tips kring hur du kan underlätta processen och förbättra dialogen med dina leverantörer.

När
27 april 2018 

Tid
10:00 - 10:30

Var
Online (på din PC/Mac)

Pris
Gratis

För vem?
Visma Proceedo kunder eller för dig som är nyfiken på hur en leverantörsanslutning till en e-handelslösning fungerar

Anmäl dig här! 

Anmäl dig till webinaret genom att fylla i formuläret nedan.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.