Bevaka upphandlingar gratis i 14 dagar

Med marknadens mest använda bevakningstjänst Visma Opic Upphandlingskoll riskerar du inte att missa en affär!
Prova gratis nu
Bevaka upphandlingar gratis i 14 dagar

Hitta fler affärsmöjligheter i offentlig sektor

Visste du att...

  • Ca 20 000 upphandlingar genomförs per år till ett värde över 600 miljarder kronor?

  • I mer än 40 % av alla upphandlingar deltar endast ett eller två bolag?

  • Tre av fyra bolag som lämnar anbud är mikro- eller småbolag?

Med Visma Opic Upphandlingskoll får du en skräddarsydd bevakningsprofil så att du alltid uppdateras med intressanta upphandlingar. Allt tillgängligt i ett användarvänligt, webbaserat verktyg som fungerar lika bra att använda i mobilen och läsplattan som i datorn.


Prova Visma Opic Upphandlingskoll gratis i 14 dagar

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.