Vad är Qlik Sense?

Vad är Qlik Sense?

Den nya generationen

Marknadsinstitutet Gartner har i nio år i följd utsett Qlik till en ledare inom beslutsstöd och deras produkter används över hela världen av företag i alla storlekar. Qlik Sense är en kraftfull plattform byggd på den senaste tekniken där användare kan skapa analys- och rapportapplikationer som blir ett ovärderligt stöd för viktiga affärsbeslut. Företag sitter idag på stora mängder data och med Qlik Sense kan man hitta samband och mönster som kommer från en verksamhets informationssystem. Datan kan även knytas ihop från olika informationssystem till en och samma applikation.

Qlik Sense är en plattform där användare skapar analys- och rapportapplikationer som ger insikter i en verksamhet och fungerar då som stöd för affärsbeslut. Företag idag sitter på en stor mängd data och med Qlik Sense kan dom hitta samband och mönster som kommer från en verksamhets informationssystem. Datan kan även knytas ihop från olika informationssystem i en och samma rapport.

                        

 

  • Self service
  • Visuell analys
  • Dashboards
  • Öppna API'er
  • Desktop & mobila enheter
  • Säkerhet

Varför Qlik Sense?

Qlik Sense har stort fokus på ”self service” vilket ger användare kraftfulla möjligheter att på egen hand utan teknisk kunskap hitta samband som guidad analys inte erbjuder. På så sätt kan företag skapa analyser och rapporter på egen hand, samt ge organisationen ett kraftfullt verktyg för att få svar på frågor. Qlik Sense kan användas på alla typer av mobila enheter och även integreras mot andra system som skapar utökade möjligheter för hur företag använder sin data.

Qlik Sense kan även användas på mobila enheter och kan integreras mot andra system som skapar utökade möjligheter för hur företag använder sin data.

Qlik Sense på 2 minuter och 26 sekunder

Har du QlikView och funderar på om ni behöver Qlik Sense?

Kanske har ni också fått en presentation av Qlik Sense av er nuvarande partner men ändå inte förstått värdet av lösningen? Vi har svaren och hjälper dig att förstå hur du kan få ut det mesta av en BI-strategi.

QlikView till Qlik Sense