Vad är Qlik Sense?

Qlik Sense tar upp ett växande behov av insikt i verksamheten, så att du kan bygga dina personliga rapporter, visualiseringar och applikationer. Här kan du ställa dina frågor, få svar, presentera dina resultat och samarbeta om beslut.

Med Qlik Sense kan alla i branschen enkelt skapa flexibla, interaktiva visualiseringar och göra förnuftiga beslut. Verktyget har det senaste inom visualiseringsteknik och interaktionsfunktioner på alla enheter. Samtidigt har Qlik Sense marknadsledande stöd för åtkomstkontroll och säkerhet. Detta säkerställer god informationshantering.

Qlik Sense finns i en gratis version där du till och med kan prova din egna data. Vi hjälper dig gärna med att komma igång och arrangerar också olika introduktionskurser och professionella evenemang. Kontakta oss gärna för mer information om möjligheterna med Qlik Sense.


  • Self-service analytics
  • Visuell analys
  • Dashboards
  • Öppna API:er
  • PC och mobila enheter
  • Säkerhet


Varför Qlik Sense?

Qlik Sense fokuserar på "self-service", vilket ger användare stora möjligheter att hitta relationer i informationen på egen hand utan teknisk kunskap. På detta sätt kan företag skapa analyser och rapporter själva och ge organisationen ett kraftfullt verktyg för att svara på frågor och få värdefulla insikter.

Man kan integrera andra system för att förbättra hur ditt företag använder data. Qlik Sense kan användas på alla typer av mobila enheter. 

Boka Qlik Sense demoInteraktiva analyser, utan gränser

Ställ frågor för att snabbt söka all information för insikter med hjälp av global sökning och interaktiva val. All analys uppdateras omedelbart med varje klick, oavsett hur djupt du går kan datan ta dig i nya riktningar.

Smartare visualiseringar

Innovativa visualiseringar sätter din data i rätt sammanhang för att svara på alla frågor. Använd avancerad analysintegration och geografiska mätvärden för att utöka insikterna. Och allt är interaktivt - du kan enkelt utöka, begränsa och göra val för att få visuell inblick i din data.

Använd på alla enheter

Utforska, skapa och samarbeta på vilken enhet som helst. Qlik Sense är uppbyggd från grunden med responsiv design och beröringsinteraktion. Bygg analysapplikationer en gång så fungerar de var som helst, vare sig det är på desktop, surfplattor eller mobilt.

Introduktionskurs i Qlik Sense

Visma bWise anordnar introduktionskurser i datavisualiserng med Qlik Sense där du praktiskt får lära dig vad man ska tänkta på när man visualiserar data och hur man skapar en komplett användarupplevelse.

Anmäl dig här

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss!

niclas-webb.png

Niclas Wigh

Växel: 010-1411200
niclas.wigh@visma.com