Qlik Insight Bot

Insikter och analyser via en AI-driven chatbot.

Att arbeta med analys har alltid inneburit att interagera visuellt. Men tänk om du bara kunde prata direkt med din analys? Det kan du göra med Qlik Insight Bot direkt i Qlik Sense och de samarbetsverktygen du arbetar med varje dag. När det är så enkelt att använda analys kan man mer än någonsin fatta datadrivna beslut.

Analytics som pratar ditt språk

Qlik Insight Bot erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att ställa frågor och upptäcka insikter med naturligt språk. Det finns i Qlik Sense och genom populära verktyg som Slack, Skype och Microsoft Teams. Med varje fråga ser du omedelbart relevanta diagram och insikter, inklusive viktiga drivare, jämförelser, förutsägelser och mer. Och med självlärande AI blir systemet gradvis smartare.


Kraftfull insikitsgenerering


Natural Language Procesing and Generation (NLP / NLG)


Användarstyrd avisering för viktiga KPI:er


Kontextuell integration med visuella appar i Qlik Sense

Delning och sammarbete

Sök och analysera i Qlik Sense-appar

Kan användas i populära samarbetsverktyg

Röstsamarbete genom integration med tjänster som Alexa

Minskar klyftan mellan konversation och visuell analys

Konversationsanalys ger ett snabbt och enkelt sätt att ställa och svara på frågor, men ofta uppstår nya scenarier där visuell analys ger ett bättre sätt till insikt. Till skillnad från fristående NLP-analysprodukter är Qlik Insight Bot helt integrerad med Qlik Sense, vilket gör det möjligt för användare att smidigt flytta mellan konversation och visuell analys. Qlik Associative Engine låter användare ha samtal och dyka direkt i visuell analys för att utforska vidare, utan att förlora sammanhang. Det är helt enkelt det bästa från båda världar.

Öka ditt värde med analytics

För att förbli konkurrenskraftiga måste organisationer göra det möjligt för alla medarbetare att fatta bättre beslut med hjälp av data. Qlik Insight Bot erbjuder ett kraftfullt sätt att göra data och analys mer tillgängliga genom att låta människor använda sina kommunikationsförmågor för att få den information de behöver. Det hjälper organisationer att:

  • Nå fler användare med rätt data, oavsett var och hur de arbetar
  • Förbättra datakunskap och datadriven beslutsfattande på alla nivåer
  • Få mer värde av att investera i data och analys

Qlik Insight Bot kan användas med många populära interaktionsverktyg:


Slack


Skype


Salesforce


Microsoft Teams


I året 2020 "kommer 50 procent av analytiska frågor att genereras genom sökning, natural language processing(NLP) eller helt automatiskt".

Gartner Magic Quadrant för Analytics & Business Intelligence 2018

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss!

niclas_original.png

Niclas Wigh

Växel: 010-1411200
niclas.wigh@visma.com