Qlik Nprinting

En avancerad rapporterings- och distributionslösning.

Vad är Qlik Nprinting?

Qlik NPrinting är en modul för rapportgenerering och distribution av statiska rapporter samt automatisering av dessa rutiner. Det säkerställer att rätt anställda får rätt information i rätt tid. Qlik NPrinting baserar rapporterna på data från QlikView eller Qlik Sense, som säkerställer dataintegritet och stöder så kallad villkorad rapportering. Detta innebär att rapporter i valfritt format också kan skickas baserat på händelser i databasen.

Du väljer om du vill skapa rapporterna i MS Office, html eller i NPrintings egen Pixel-Perfect Editor.

Funktioner

  • Utveckling av rapporter med innehåll från QlikView- och Qlik Sense-modeller i MS Office eller egen Pixel-Perfect Editor
  • Guider för snabb skapande av rapporter, grafer etc.
  • Exportera till en mängd olika format inklusive Excel, PowerPoint, HTML och XML
  • Inbyggd distributionsmotor för publicering via e-post eller webbplats
  • Arkiverar kopior av allt producerat
  • Certifierad för användning med QlikView och Qlik Sense

Visma bWise QMC-kontakt för Nprinting

Vi på Visma bWise har utvecklat en NPrinting Connector som ger sömlös integration mellan QlikViews Management Console (QMC) och NPrinting. Detta är tillgängligt på Qlik Market. Anslutningen gör att du som administratör kan inkludera NPrinting-jobb tillsammans med vanliga QMC-uppdaterings- och distributionsjobb. Genom att tillämpa denna innovation kan du hantera och ställa in allt från QMC och undvika tvådelad administration. Anslutningen gör QMC synkron med NPrinting, vilket innebär att ett QMC-jobb inte avslutas eller går vidare förrän NPrinting är klart. Körstatistik och inklusive eventuella felmeddelanden lagras så att detta kan följas upp.

Kontakta oss på Visma bWise om du vill veta mer!

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss!

niclas_original.png

Niclas Wigh

Växel: 010-1411200
niclas.wigh@visma.com