Förstå din data och fatta smartare affärsbeslut

Med rätt visualiseringslösning kan er verksamhet på ett smidigt och tillgängligt sätt se och förmedla mönster eller avvikelser på ett universellt sätt. Det ger er nya insikter i er data så ni har rätt beslutsstöd för er verksamhet. Datadrivet beslutsfattande stärker tillväxten

Smartare analyser 

Genom att kombinera och ladda data på ett enkelt sätt kan smarta visualiseringar skapas för snabba svar på viktiga frågor. Med rätt lösning får du kraftfulla analytiska applikationer som accelereras av förslag och automation från AI.

Upptäck nya och värdefulla insikter

Med augmented intelligence förenas människans intuition med visualiseringslösningen och ger nya insikter som annars kan ha blivit översedda, men som kan vara avgörande för en verksamhet.

Bli en datadriven organisation 

I takt med att datakällor växer är det viktigare än någonsin för medarbetare att bli datadrivna, och med ett visualiseringsverktyg kan alla i din organisation enkelt skapa flexibla, interaktiva visualiseringar och ta bättre datadrivna beslut.

Våra verktyg inom datavisualisering & analys

Varför är datavisualisering så viktigt?

Det är lättare för våra hjärnor att förstå diagram eller diagram som visualiserar stora mängder komplexa data än att titta på stora kalkylark eller rapporter full av siffror. Datavisualisering är ett snabbt och enkelt sätt att se och förmedla mönster eller avvikelser på ett universellt sätt.

Dessutom kan datavisualisering bland annat hjälpa till att identifiera områden som behöver uppmärksamhet eller förbättring, förklara vilka faktorer som påverkar kundbeteendet, och hjälper dig att förstå vilka produkter du ska placera och / eller förutsäga försäljningsvolym.

Boka en demo för datavisualiseringIntroduktionskurs i modern datavisualisering

Anmäl dig till något av våra webbinar där går vi igenom vad Business Intelligence är och vi ger en introduktion till Tableau, Qlik Sense och Power BI.

Anmäl dig här


Våra kunder tar smartare affärsbeslut

Vilka är Visma bWise?

Visma bWise är nordens största leverantör av business intelligence lösningar och har levererat analyslösningar till över 300 kunder i olika branscher. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Drammen.

Med en stark kompetens och expertis inom olika områden levererar vi visualiseringslösningar som är anpassade till företag och organisationer. 

 

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

niclas-webb.png

Niclas Wigh

Växel: 010-1411200
niclas.wigh@visma.com