Real-time Analytics

Bearbetning eller streaming av affärsinformation i real-tid.

Vad är real-time analytics?

Snabbare rapportering och analys av data är en utmaning i många företag. Det finns ett växande behov av att göra data tillgängligt för att stödja snabbare och faktabaserade operativa beslut.Real-time analytics (realtids-analys) betyder omedelbar behandling eller streaming av affärsinformation i realtid. Konceptet handlar om att fånga händelser eller ny data omedelbart efter det har inträffat och behandla dem för visning (till exempel i en operativ dashoboard) eller analys. Ständigt ökande datamängder, högpresterande datoranvändning eller komplex händelsehantering är bara några av de utmaningar som företag står inför när de fokuserar på BI med integrerad realtidsdata.

Liksom datavisualisering eller prediktiv analys kan BI använda real-time analytics för att komplettera en organisations befintliga BI-strategi genom att tillhandahålla flera värdefulla resultat. En organisations beslutsfattande kultur, tillgängliga färdigheter samt identifiering och marknadsföring av applikationer är viktiga aspekter att tänka på när man överväger ett realtidsanalysprojekt.

Varför Visma bWise?

I en värld där allt påskyndas och digitalisering finns i alla företag, utvinns aktuell och tidskritisk information genom dataanalys och blir en viktig konkurrensfördel. Det kan därför vara affärsavgörande att använda ett BI-verktyg som ger dig data och analys i realtid. Visma bWise erbjuder analys i realtid genom ledande business intelligens- och analysverktyg. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

niclas_original.png

Niclas Wigh

Växel: 010-1411200
niclas.wigh@visma.com