Cloud BI

Business intelligence-lösningar i molnet.

Cloud BI gör affärsdata mer tillgängligt än någonsinDen globala trenden med att köra applikationer i molnet började spridas i BI- och analysmiljön för ungefär ett decennium sedan, och idag erbjuder nästan alla BI-leverantörer molnbaserade BI-lösningar.

Även om Cloud BI har många liknande funktioner som liknande produkter på plats, är de ofta prissatta och minskar bördan för IT-avdelningen. Antagningsgraden för BI-lösningar i molnet ökar, om än mycket långsamt. Det är inte plattformens attraktionskraft som hindrar organisationer från att flytta BI-lösningen till molnet, utan juridiska, säkerhets- och integritetsfrågor, brist på förtroende för leverantörerna och önskan att kontrollera tillgången till data som gör företagen motvilliga. Det övergripande problemet är dock att BI-chefer föredrar att föra analysen till data, och inte tvärtom. Organisationer som redan har mycket data i molnet visar därför ett mycket högre förtroende för molnlösningar än de som har all sin data on-premise.

Gartner: Hur och varför måste ledare migrera till molnet?

Fortfarande är molnlösningar ett förvirrande område för många ledare, delvis för att det finns så många myter förknippade med att migrera till molnet. Ladda ner eboken där Gartner städar upp de största myterna och tittar på hur man migrerar till molnet.

Ladda ner kostnadsfri e-book

Varför Visma bWise?

Visma bWise erbjuder affärsintelligensverktyg i molnet, on-prem eller hybrid (något i molnet och något lokalt). Vi hjälper dig att välja den lösning som passar bäst för dig. Visma bWise tillhandahåller business intelligence-lösningar från de största och mest erkända BI- och analysleverantörerna på marknaden och har lång erfarenhet av konsultation, utveckling och hantering av BI-lösningar.

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke


Niclas Wigh

0733-93 53 58
niclas.wigh@visma.com