Data Literacy: Hur skapar man en datadriven kultur?

On demand-webinar

Data literacy handlar om att förstå data och information bättre och att kunna fatta beslut baserat på data. Det är förmågan att läsa, arbeta med, analysera och argumentera med data. Att vara "data literate" är en färdighet och något alla kan lära sig.

Tekniken för dataanalys är bättre än någonsin. Faktum är att dagens lösningar har utvecklats så snabbt att de flesta anställda inte har tillräckligt med kompetens för att utnyttja alla information. Företag går mot att vara datadrivna, men klyftan i medarbetarnas färdigheter har blivit en barriär.

En "data literate" företagskultur kan ge många möjligheter, men hur kommer du dit? I det här webbinariet kommer du att lära dig om:

  • Vad ingår egentligen i data literacy?
  • Hur stor är denna möjlighet?
  • De tre vanligaste hindrena för att bli datadrivna
  • 5 steg för att bygga en datadriven kultur

Webbinaret hålls av:
Jordan Morrow

jordan-400.png

Jordan Morrow vägleder oss genom webinaret. Han är engagerad i att hjälpa individer och företag att förstå potentialen för data och analys genom att förbättra data literacy-färdigheterna. Jordan är en mycket framgånsrik talare och håller flertal föreläsningar om data literacy. Han har bland annat hållit en Ted Talk om samma ämne.

Fyll i formuläret för att få tillgång till inspelningen