Vertica

Vertica är en databas som är optimerad för analys och datalagring.

Vad är Vertica?

Vertica är en databas optimerad för analys och datalagring. Vertica är kolumnorienterad, vilket skiljer sig från andra leverantörer och gör det utmärkt för analytiska ändamål.

I prestandatester med kunder med terabyte data har Vertica levererat frågor 50 till 200 gånger snabbare än både konkurrerande databaser och specialiserad hårdvara för analys. Vertica komprimerar data under lagring och minskar behovet av diskutrymme. Minskat diskutrymme i kombination med hög prestanda gör att du inte behöver samma investering i hårdvara som du annars skulle ha haft för stora mängder data.

Vertica Analytics Platform – the Analyzer of Everything


Vertica fungerar med er existerande data infrastruktur och kan integreras med de flesta hårdvaror, cloud tjänster, open-source verktyg och kommerciella lösningar.

Vertica Virtualized Analytic Database

Vertica lanserade nyligen en ny version av sin Vertica Analytics-databas, nu paketerad som en virtuell maskin som körs i VMware-miljöer. Den nya Vertica Virtualized Analytic Database är ett mjukvarupaket som kör sitt eget operativsystem och en kopia av Vertica på alla VMware-stöds hårdvara som om det var en fysisk maskin.

Vertica Virtualized Analytic Database är den första högpresterande analysdatabasen som körs som en virtuell maskin i privata företags datamoln. Det erbjuder hög prestanda och enkelhet i plug-and-play och körs på standardmaskinvara som redan finns i datacenter snarare än på dyra specialiserad hårdvara.

Vertica Virtualized Analytic Database ger datalagerteamet fördelarna med virtualisering, konsolidering och molnberäkning, såsom förenklad administration, hög tillgänglighet, energisparande i datacenter och snabbare implementering av affärslösningar.

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke


Johan Örn

Affärsområdesansvarig Datalager

0702-47 30 93
johan.orn@visma.com