SnapLogic Intelligent Integration Platform (iPaaS)

SnapLogic är ledande inom självbetjäningsapplikationer och dataintegration och SnapLogic Intelligent Integration Platform är branschens snabbaste “integration platform as a service” (iPaaS). Med SnapLogic kan du snabbt och enkelt integrera applikationer och data från hela verksamheten och därigenom förbättra affärsprocesser och skapa bättre resultat.

Figur 3_liten NY.png

En enhetlig plattform

SnapLogic möjliggör aggregering och sammanslagning av flera slutpunkter – inklusive Saas, ERP-applikationer, API:er, datalager, big data och IoT – allt i en enda plattform. Användaren kan snabbt extrahera värdefulla insikter utan att behöva lära sig och interagera flera olika system.

Figur 2_liten NY.png

Self Service-integration för alla

SnapLogic balanserar enkel och ren design med en kraftfull plattform anpassad för alla typer av användare. Den intuitiva, molnbaserade och självbetjäningsmjukvaran tillåter enkel “snap-and-assemble”, drag-and-drop-konstruktion via ett peka-och-klicka-gränssnitt; robust nog för utvecklare, men samtidigt lätt att bemästra för vanliga användare.

Figur 1_liten NY.png

Modern arkitektur för molnlösning

Till skillnad från traditionella ETL- och ESB-teknologier är SnapLogic-plattformen speciellt byggd för molnet, så det finns inga äldre komponenter som hindrar integrationstjänsten från att köras i molnhastighet. Data bearbetas via Snaplex, ett självuppgraderande, elastiskt exekveringsnätverk.

Varför SnapLogic?

SnapLogic Intelligent Integration Platform är branschens och marknadens snabbaste integrationsplattform och är en kraftfull och flexibel plattform som möter en mängd olika integrationsbehov, alla med ett enhetligt användargränssnitt.

SnapLogic är en "integration platform as a service" (iPaaS) med förmågan att hantera komplexa case och hög utvecklingsproduktivitet. Lösningen accelererar data- och processflöden genom applikationer, databaser, datalager, stora dataströmmar och IoT-distributioner – antingen lokalt eller i molnet.

Med SnapLogic kan du enkelt ansluta moderna moln- och big data-applikationer helt sömlöst; allt i en enhetlig och självbetjänings-integrationsplattform.

SnapLogic logo.png

Minska kostnaderna med en intelligent plattform

SnapLogic minskar avsevärt IT-kostnaderna kring support och underhåll i en enda plattform. Mer än 500 förbyggda intelligenta länkar, kallade Snaps, kopplar ihop allt från AWS Redshift till Zuora. Det möjliggör en flödesarkitektur som stödjer realtids- och händelsebaserade krav för affärsintegration. Du kan också använda samma användarvänliga gränssnitt för big data, API-administration, B2B-integration och datavetenskapsprojekt.

Figur 3_stor.png

Figur 4_stor.png

Användarvänlig för både utvecklare och beslutsfattare

SnapLogic stärker användarintegrationen inom alla branscher och IT-utvecklare genom att leverera ett enkelt webbläsarbaserat användargränssnitt med prediktiva assistenter, som drivs av maskininlärning. Gränssnittet är både tillräckligt avancerat för att bygga komplexa integrationer av erfarna utvecklare, men också tillräckligt enkelt för alla företagsledare utan teknisk erfarenhet att bygga maskindrivna integrationer som möter deras behov.

Med SnapLogic kan alla användare, oavsett teknisk kunskapsnivå, enkelt sätta upp och hantera sina integrationer med förbyggda och återanvändbara arbetsmallar. SnapLogics mantra är "Klick, inte kod”

Molnlösning och AI ger ökad hastighet och kvalitet

SnapLogic Intelligent Integration Platform är speciellt byggd för molnet. Plattformen ger en drifttid på 99,99 procent och körs på ett självuppgraderande, elastiskt designnätverk som kan skalas upp eller ut. Plattformen kan hanteras i en mängd olika miljöer, inklusive offentliga/privata moln eller lokala datacenter.

SnapLogic  Integration Assistant, som drivs av Iris AI, ger expertvägledning för att snabbt bygga högkvalitativa datapipelines som driver datadrivet beslutsfattande i snabb takt. Genom att påskynda pipelineutvecklingen ger Integration Assistant en precis exakt förutsägbarhet, samtidigt som inlärningskurvan för vanliga användare planas ut.

Figur 5_stor.png

Du kanske också är intresserad av dessa!

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss!

niclas_original.png

Niclas Wigh

Växel: 010-1411200
niclas.wigh@visma.com