Dataintegration i realtid med Qlik Data Integration

Insikter och beslut i realtid är nyckeln till att överlevnad på dagens marknad.

Snabbare insikter

Vi vet alla att data driver analys och ju snabbare du kan analysera din data, desto snabbare kan du få insikt. Insikter och beslut i realtid är nyckeln till att överlevnad på dagens marknad.

Nya sätt att analysera, som AI, maskininlärning och IoT, möjliggör för djupare insikter. Men dessa metoder kräver nya och smidigare dataarkitekturer. Organisationer flyttar till molnet för bättre smidighet och effektivitet för att skapa data. skala till önskad storlek och för streaming för att tillhandahålla data i realtid om datarörelser. 

Med dessa nya och transformativa arkitekturer kommer behovet av en ny typ av dataintegration och de traditionella tillvägagångssätten hinner inte med.


Vad gör Qlik Data Integration Platform?

Qlik Data Integration är en ledande leverantör av modern dataintegration som möjliggör tillgänglighet, leverans och hantering av data i plattformar, organisationer och molnet. Systemet stöder praktiskt taget allt från datakällor och ger dig en realtidsanalyssklar data. Uppgifterna levereras till datablad, olika molnlösningar eller klassiska on-prem databaser, där de är förberedda så att de snabbt kan användas för analyser.

Det som gör Qlik Data Integration unikt är att den i första hand läser direkt från databasloggen och därmed för med sig alla förändringar, inklusive borttagningar, i rätt ordning.

På detta sätt hjälper Qlik Data Integration dig att ligga ett steg framför och du kan arbeta i samma hastighet som utvecklingen.

Varför välja Qlik Data Integration?

Med Qlik Data Integration får ni färsk data optimerad för analys på ett smidigt sätt utan att vara beroende av utvecklare.

 

 


Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar angående Qlik Data Integration? Fyll i formuläret så hjälper vi dig!Johan Örn

Affärsområdesansvarig Datalager

0702-47 30 93
johan.orn@visma.com