Skip to main content

Webbfakturering tar Visma Administration till molnet

Äntligen får Sveriges mest använda ekonomiprogram, Visma Administration, får nu en ny viktig molntjänst. Den innebär att tiotusentals småföretagare kan fakturera var de än befinner sig. Om inte datorn är med går det precis lika bra att använda mobilen eller en surfplatta.

Nu kan företagaren skicka fakturorna direkt från Vismas webbtjänst med ett personligt följebrev, skriva ut dem eller spara dem i pdf-format. Oavsett val finns samtliga fakturor alltid tillgängliga på webben.

Det innebär också att företagare som fakturerar själva, men låter en redovisningsbyrå sköta bokföringen, kan göra alla fakturor tillgängliga i molnet för redovisningsekonomen.

Nya möjligheter öppnar sig för småföretagare och deras anställda att skapa fakturor var som helst och när som helst. Tjänsten är plattformsoberoende och kan nås från såväl Mac som PC, smartphone och surfplatta.

Sedan tidigare finns också andra molntjänster kopplade till Visma Administration, exempelvis kreditupplysning, säkerhetskopiering och webbhandel.

Läs mer om Visma Administration Webbfakturering här.

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.