Visma Proceedo får ny VD och visar bästa resultatet hittills

Mattias Jonsson lämnar efter åtta år posten som verkställande direktör på Visma Proceedo för en position utanför koncernen. Mattias blir vd på friskvårdsföretaget Medley AB.

Ny vd på Visma Proceedo är Rickard Hansen, som är en av företagets grundare och har arbetat snart tio år inom bolaget. Dessförinnan var Rickard Hansen konsult på det internationella konsultföretaget Accenture.

– Det känns tryggt att lämna över rodret till Rickard. Han är en av arkitekterna bakom vår produkt och vår affärsmodell, säger Mattias Jonsson.

Visma Proceedo kommer att göra sitt bästa resultat någonsin under 2008. Den främsta anledningen är att företaget kontinuerligt tagit nya marknadsandelar. Vid årsskiftet kommer exempelvis Göteborgs Stad med sina bolag att påbörja sitt användande av inköpslösningen Proceedo eProcurement, som är ett mycket stort och viktigt projekt för Visma.

– Det är stimulerande att få bygga vidare på den starka utvecklingen bolaget har såväl försäljningsmässigt som resultatmässigt, säger Rickard Hansen.

– I början av nästa år kommer vi dessutom att lansera nästa generation av våra användarvänliga On Demand lösningar Proceedo eProcurement och Proceedo Invoice Management, vilket gör att vi ser mycket positivt på framtiden.

 

För mer information kontakta
Rickard Hansen, vd Visma Proceedo, 0739-73 94 40, rickard.hansen@visma.com
Mattias Jonsson, Visma Proceedo, 0739-73 94 45,
mattias.jonsson@visma.com

 

0