Växjö, SPCS og EBITDA

Jeg skal tilbringe de neste ukene hos Visma SPCS i Växjö. SPCS er selger software mot mikrosegmentet og så langt opplever jeg SPCS som ekstremt veldrevet og med en ”proffsighet” utenom det vanlige. Her er det med andre ord mye å lære!

Reiseveien til Växjö er noe tungvindt. Enten tar man fly til Stockholm og propellfly (over) videre, ellers tar man fly til København og tog direkte fra Kastrup til Växjö. Avhengig av tider tar alternativene ca. like lang tid, men jeg valgte å fly hele veien.

Jeg skal være totalt 1 måned i Växjö og jeg har fått en leilighet rett ved kontoret. Her finnes alt jeg behøver av apotek, kjøpesenter, treningssenter, restauranter og liknende.

Jeg sitter hos økonomiavdelingen og skal indoktrineres i prosesser, systemer og ikke minst kultur. Jeg får endel prosjekter som skal hjelpe meg med dette og også selvfølgelig være til nytte for SPCS. Jeg gleder meg til en måned i Växjö!

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kom i kontakt med Benjamin: