Tillbaka till huvudmeny

"Det är en trygghet att ha en tjänst som Handling"

När man arbetar med redovisning finns det alltid ett behov av dokument- och avtalsmallar. För att möta det behovet använder redovisningsbyrån Ekontera sedan flera år tillbaka tjänsten Handling.

Eva på Ekontera berättar om tjänsten Handling från Draftit

När man arbetar med redovisning finns det alltid ett behov av dokument- och avtalsmallar. För att möta det behovet använder redovisningsbyrån Ekontera sedan flera år tillbaka tjänsten Handling.

Eva Berger arbetar som auktoriserad redovisningskonsult och startade Ekontera 2012. Nu har bolaget vuxit till tre anställda. Hon berättar att de gör många olika saker, så man kan behöva allt från anställningsavtal till köpeavtal och bolagshandlingar.

Det är en trygghet att ha en tjänst som Handling. Det är enkelt att hitta rätt dokument och jämfört med liknande tjänster är det prisvärt.

Någon gång i månaden brukar hon använda tjänsten. Även om det inte är varje dag är det en trygghet att veta att det säkert finns en mall där som kan användas. Ekontera jobbar lokalt och i området är det en stor spridning i branscherna som hennes kunder arbetar inom. Det innebär att det kan vara väldigt olika dokument som Eva kan ha användning för i sitt arbete.

Tjänsten möter våra behov. Det är enkelt och funktionellt med lite av varje, även familjerätt och fastighet.

Om Ekontera

Ekontera är en auktoriserad redovisningsbyrå som arbetar med redovisning och ekonomi. De hanterar bland annat bokföring, löner, bokslut, årsredovisning och deklaration för verksamheter i området runt Alvesta och Växjö.
www.ekontera.se
Etablerat 2012
Sektor Privat
Antal anställda 3
Verktyg från Draftit Handling

Mest populära

  • Strax dax för semesterårsskifte

    I alla fall, för företag och organisationer med semesterår (1 april – 31 mars) är det strax dax, att göra ett semesterårsavslut. Det görs efter aprillönen, så att eventuella avvikelser och uttagna semesterdagar i mars, finns registrerade i lönesystemet.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.