Tillbaka till huvudmeny

"Det är en trygghet att ha en tjänst som Handling"

När man arbetar med redovisning finns det alltid ett behov av dokument- och avtalsmallar. För att möta det behovet använder redovisningsbyrån Ekontera sedan flera år tillbaka tjänsten Handling.

Eva på Ekontera berättar om tjänsten Handling från Draftit

När man arbetar med redovisning finns det alltid ett behov av dokument- och avtalsmallar. För att möta det behovet använder redovisningsbyrån Ekontera sedan flera år tillbaka tjänsten Handling.

Eva Berger arbetar som auktoriserad redovisningskonsult och startade Ekontera 2012. Nu har bolaget vuxit till tre anställda. Hon berättar att de gör många olika saker, så man kan behöva allt från anställningsavtal till köpeavtal och bolagshandlingar.

Det är en trygghet att ha en tjänst som Handling. Det är enkelt att hitta rätt dokument och jämfört med liknande tjänster är det prisvärt.

Någon gång i månaden brukar hon använda tjänsten. Även om det inte är varje dag är det en trygghet att veta att det säkert finns en mall där som kan användas. Ekontera jobbar lokalt och i området är det en stor spridning i branscherna som hennes kunder arbetar inom. Det innebär att det kan vara väldigt olika dokument som Eva kan ha användning för i sitt arbete.

Tjänsten möter våra behov. Det är enkelt och funktionellt med lite av varje, även familjerätt och fastighet.

Om Ekontera

Ekontera är en auktoriserad redovisningsbyrå som arbetar med redovisning och ekonomi. De hanterar bland annat bokföring, löner, bokslut, årsredovisning och deklaration för verksamheter i området runt Alvesta och Växjö.
www.ekontera.se
Etablerat 2012
Sektor Privat
Antal anställda 3
Verktyg från Draftit Handling

Mest populära

  • Julklapp, julbord eller julfest?

    Efter förra årets generösa möjlighet till arbetsgivarjulklapp är vi tillbaka i mer normala gåvovärden igen. Världen är orolig, klimatet hotat, elpriser som skjuter i höjden, stigande räntor och pengar som räcker till allt mindre. Vad får julklappen du ger dina anställda kosta i år och vilka är reglerna kring julbordet?

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Nya pensionsåldrar från 2023

    Från och med år 2023 gäller nya pensionsåldrar som styr när du tidigast kan ta ut din allmänna pension. Även garantipension, inkomstpensionstillägg och bostadstillägg omfattas av de nya reglerna.