Skip to main content

Tror du på offentliga Sverige?

Jag tror på det offentliga Sverige…. man blir upplyft av den entusiasm och framtidstro som präglar de projekt som startas bland kommunerna idag. Göteborg stad startar projekt nu för effektivisera sina inköp och spara 10-tals miljoner per år. Täby, Katrineholm för att nämna några förändrar hela sitt sätt att arbeta med den dryga fakturaadministrationen. Nu när det privata näringslivet anar en konjunktursvacka (vägra skriva lågkonjunktur) tror jag att mycket av tillväxten för IT industrin kan komma ur offentliga investeringar.

HEJ!

Jag tror på det offentliga Sverige…. man blir upplyft av den entusiasm och framtidstro som präglar de projekt som startas bland kommunerna idag. Göteborg stad startar projekt nu för effektivisera sina inköp och spara 10-tals miljoner per år. Täby, Katrineholm för att nämna några förändrar hela sitt sätt att arbeta med den dryga fakturaadministrationen. Nu när det privata näringslivet anar en konjunktursvacka (vägra skriva lågkonjunktur) tror jag att mycket av tillväxten för IT industrin kan komma ur offentliga investeringar.

Ett
TVÅ
tre

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.