Skip to main content

Traineeprojekt

Varje vår så får Vismas traineegrupp ett projekt som går mellan februari till juni ungefär och som avslutas med en presentation av lösningen/projektet till ledningen. Oftast närvarar stora delar av högsta ledningen eftersom projektet blir som en examen för oss traineer.

Nu har vi fått vårt projekt och så smått börjat bena ut scope på projektet och vad vi vill leverera i slutändan. Projektet går ut på att titta på hur man på bästa sätt kan få input från Vismas kunder på hur de för tillfället använder våra produkter och hur de vill använda dem i framtiden. För tillfället är projektet väldigt öppet då vi är mitt i definieringsfasen. Till en början har vi i alla fall tittat på ett Visma Community som ett av Vismabolagen sparkade igång under hösten för att se om det är rätt sätt att närma sig kunderna och användarna av Vismasystemen.

Men det är inte bara jobb, utan i förra veckan när jag fyllde år så köpte de andra traineerna en smaskig tårta åt mig! Tack!

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.