Traineeprojekt

Varje vår så får Vismas traineegrupp ett projekt som går mellan februari till juni ungefär och som avslutas med en presentation av lösningen/projektet till ledningen. Oftast närvarar stora delar av högsta ledningen eftersom projektet blir som en examen för oss traineer.

Nu har vi fått vårt projekt och så smått börjat bena ut scope på projektet och vad vi vill leverera i slutändan. Projektet går ut på att titta på hur man på bästa sätt kan få input från Vismas kunder på hur de för tillfället använder våra produkter och hur de vill använda dem i framtiden. För tillfället är projektet väldigt öppet då vi är mitt i definieringsfasen. Till en början har vi i alla fall tittat på ett Visma Community som ett av Vismabolagen sparkade igång under hösten för att se om det är rätt sätt att närma sig kunderna och användarna av Vismasystemen.

Men det är inte bara jobb, utan i förra veckan när jag fyllde år så köpte de andra traineerna en smaskig tårta åt mig! Tack!

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kom i kontakt med Benjamin: