Skip to main content

Sundsvalls Kommun har valt Visma Proceedo

Sundsvalls kommun är Sveriges 14:e största kommun (antal invånare) och köper varor och tjänster för ca 1 miljard per år.

Visma Proceedo har fått förtroendet att leverera en e-handelslösning till Sundsvalls Kommun. Leveransen från Visma Proceedo innehåller förutom systemstöd för inköp även leverantörstjänster som underhåll av produktkataloger, prislistor samt integrationer.

– Vi är stolta över att Sundsvalls Kommun, efter ingående jämförelser, kom fram till att Visma kunde erbjuda den bästa lösningen för deras behov säger Rickard Hansen VD på Visma Proceedo. Affären är ytterligare ett bevis på att Vismas lösningar är väl anpassade för att effektivisera inköps- och fakturahanteringsprocesserna hos decentraliserade organisationer som universitet, kommuner och större tjänste- och tranportföretag.

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.