Summer Intern: Sondre Gullord Graff

Mitt navn er Sondre Gullord Graff. Jeg er denne sommeren summer intern hos Visma Retail AS (VR) på Bårkåker i Tønsberg, kun noen kilometer fra min hjemby Sandefjord. 22 år gammel skal jeg til høsten starte på mitt fjerde år av sivilingeniørstudiet Industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU i Trondheim. Det tredje året av masteren tok jeg som utvekslingsstudent ved Nanyang Technological University i Singapore. Jeg hadde et fantastisk lærerikt år der nede, og er motivert for å fortsette med en like lærerik sommer her hos VR i Tønsberg.

Mine arbeidsoppgaver denne sommeren er gruppert i to interne prosjekter. Det første, som jeg nettopp har fullført, var en kostnadsanalyse av VR’s forretningsområder. Dette har vært lærerikt, samtidig som det gir meg et godt grunnlag for å kunne gjøre analysen i prosjektet nummer to. I dette prosjektet skal jeg jobbe med en problemstilling rettet mot en spesifikk kunde.

Et godt arbeidsmiljø, hjelpsomme kolleger og utfordrende arbeidsoppgaver gjør sitt til at jeg gleder meg til fortsettelsen av dette internshipet.

0