Springbrettet 06. september

Det første rekrutteringsarrangementet vi traineene skulle være med på fant sted i Bergen forrige tirsdag, nærmere bestemt karrieredagen Springbrettet. Dette er den største karrieredagen på Vestlandet og i løpet av dagen var omkring 3000 studenter innom dørene til Grieghallen. Jane og jeg forlot et regnfullt Oslo til fordel for et solfylt Bergen tidlig tirsdag morgen for å stå på stand sammen med representanter fra Visma BPO og Visma Consulting.

Å møte så mange flotte studenter som viste stor interesse for Visma og det vi har å tilby var moro for alle oss på standen. Mange studenter med ulik akademisk bakgrunn kom opp til oss og stilte gode spørsmål relatert til deres fremtid. Vi håper at vi fikk svart godt på alle spørsmål og dermed vist at Visma har mange muligheter for studenter og nyutdannede. I tillegg til å stå på stand holdt jeg en kort bedriftspresentasjon hvor jeg fortalte om alle de spennende mulighetene vi har å tilby studenter og nyutdannede, slik som våre traineeprogrammer og internships. Som jeg fortalte publikummet i salen; Etter litt over en uke som ansatt i Visma fant jeg meg selv stående på en scene foran et stort publikum hvor jeg fortalte hvorfor de skal søke Visma. I mine øyne er det ikke mange bedrifter som gir nyansatte dette ansvaret. I Visma blir du sett, du blir utfordret og du får ansvar. Nettopp derfor bør du søke Visma.

Jeg snakker for alle som sto på standen når jeg sier at vi hadde en morsom og fin dag, og vi satte virkelig pris på alle de fine samtalene vi hadde med hver og en av dere som kom opp til oss. Vi satte pris på hvert enkelt spørsmål dere stilte oss og håper at vi klarte å svare så godt som vi bare kunne på de spørsmål dere hadde slik at dere ble litt klokere i forbindelse med fremtidige karrierevalg. Har dere flere spørsmål så ta gjerne kontakt med oss! Vi ser allerede fram til neste arrangement: NHH og NTNU førstkommende torsdag.

0