Sommar, sommar, sommar……

Vi kan lägga en mycket produktiv vår bakom oss och nu äntligen välkomna sommaren. Vi har vuxit bättre än planerat. Förutom nyförsäljning är det extra glädjande att vi vuxit hos befintliga kunder som följd av att användargraden ökar stadigt.  Vi är väl medvetna om att denna tillväxt också leder till ökade krav på både produkter och tjänster.  Därför känns det extra bra att vi under senaste 9 månaderna arbetat extra hårt med att förbättra våra interna processer och gjort ett uppskattat ”facelift” av våra applikationer.  Kraven från marknaden är också tydlig; användarvänlighet och kvalitet är nyckelfaktorer i utvärderingarna.  Vi tänker vara i täten.
 
Vi har därför startat en extra satsning på rekretering.  Vi söker nu duktiga individer som vill vara med i vårat team. Vi söker säljare, kundansvariga (account managers), JAVA utvecklare och samt en vass systemarkitekt till.
 
Jag önskar alla bloggläsare en varm och skön sommar. Själv ser jag bilden av mig i hängmattan på landet med en god bok, men jag känner jag mig själv rätt kommer dessa minuter bli lätträknade.
 
Glad Sommar
Rickard Hansn

0