Solkysten i Vestfold kaller!

Mitt avsluttende prosjekt befinner seg på Barkåker, en stasjonsby og tettsted i Vestfold. Barkåker ligger sentralt på raet, midt i Vestfold, mellom riksvei 19 (Hortensveien) og E18. Stedet er mest kjent for flatbrødfabrikken Korni. På Barkåker bor blant andre den profesjonelle plystreren Tormod Borgen Rogne og tidligere Vålerenga og Strømsgodset-spiller Morten Kihle

For dere lokalkjente, skal jeg altså befinne meg i nærheten av Tønsberg de neste 2 månedene.  Der skal jeg kjøre et prosjekt for Visma Retail, for å forbedre kvaliteten på informasjonen i ett av selskapets viktigste støtteverktøy i den daglige driften. Dette verktøyet benyttes i store deler av verdikjeden – fra salg til leveranse og support.

Min første dag på nytt prosjekt (og ny arbeidsplass) har gått med til hilserunder, praktiske utfordringer og en innføring i prosjektet, samt hva som forventes av leveranse fra meg de neste 2 månedene. Etterhvert prosjekt skal ha en definert leveranse, nedfelt i et prosjektmandat, som i sin tur er en beskrivelse av prosjektet og gir overordnede føringer for hvordan prosjektet skal gjennomføres.

0