Sideoppdrag som konsulent på Ullevål sykehus

Hei alle sammen!

Jeg tenkte kanskje jeg skulle introdusere meg selv kort; Jeg heter Christopher, er utdannet sivilingeniør og jeg er også Management Trainee i Visma.

Jeg er så heldig å ha første prosjektperiode i Visma Unique, som selger løsninger mot offentlig sektor. I tillegg til å jobbe med rekruttering for hele Visma jobber jeg altså som prosjektleder for internprosjekt i Unique (som går ut på å kartlegge og analysere rutiner rundt bruk av systemer og datalagring), og jeg er også 2 dager i uken på et prosessforbedrings-prosjekt på Ullevål Sykehus. Så det er masse å henge fingrene i! Og det liker vi 🙂

Jeg sitter på økonomiavdelingen på Ullevål og det er rett ved helikopterplassen! I dag kom det et helikopter i full fart, og vi så en pasient ble trillet inn på sykehuset.

Jeg kommer tilbake til mer rundt min hverdag senere 🙂

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kom i kontakt med Benjamin: