Skip to main content

Sideoppdrag som konsulent på Ullevål sykehus

Hei alle sammen!

Jeg tenkte kanskje jeg skulle introdusere meg selv kort; Jeg heter Christopher, er utdannet sivilingeniør og jeg er også Management Trainee i Visma.

Jeg er så heldig å ha første prosjektperiode i Visma Unique, som selger løsninger mot offentlig sektor. I tillegg til å jobbe med rekruttering for hele Visma jobber jeg altså som prosjektleder for internprosjekt i Unique (som går ut på å kartlegge og analysere rutiner rundt bruk av systemer og datalagring), og jeg er også 2 dager i uken på et prosessforbedrings-prosjekt på Ullevål Sykehus. Så det er masse å henge fingrene i! Og det liker vi 🙂

Jeg sitter på økonomiavdelingen på Ullevål og det er rett ved helikopterplassen! I dag kom det et helikopter i full fart, og vi så en pasient ble trillet inn på sykehuset.

Jeg kommer tilbake til mer rundt min hverdag senere 🙂

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.