Prosjekt i Bergen

Jeg har tilbragt en måned i Bergen for å gjennomføre diverse prosjekter og lære mer om pengeflyt og økonomiprosesser. Bergensprosjektet er et ledd i ”min praktiske utdanning i Visma” og jeg har jobbet med mange saker jeg aldri før har vært borte i. Avdelingen jeg har vært på tilhører Visma Services Norge AS (divisjon BPO) og sitter med regnskap, lønn, reiseregninger osv til hele Software divisjonen.

Under min tid i Bergen har jeg bodd hos en kamerat hjemmefra, i en leilighet han og 2 kompiser leier. De studerer ved Norges Handelshøyskole for å ta en Master i Regnskap og Revisjon og bli statsautoriserte revisorer etter noen år i yrket. Jeg foretrakk dette fremfor hotell (som også ville blitt dyrere for Visma).Dette gjør at jeg har fått innnlikk i studentlivet i Bergen og blant annet vært på Fløyen:

Tiden i Bergen har vært svært lærerik og variert, med noen automatiserte oppgaver og andre sideprosjekter. Jeg er første Management Trainee ved dette kontoret. I løpet av uken vender jeg snuten ”hjemover” til Skøyen.

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kom i kontakt med Benjamin: