Projekt Hemsedal

I onsdags åkte vi alla Management traineer upp till norska fjällen och Hemsedal. Syftet med resan vara att lära känna varandra och att lösa en projektuppgift som vi lev tilldelad. Turen till Hemsedal var trevlig med inslag av arbete, ”fjäll-kos”, topp-tur, god mat och sociala aktiviteter. Turen pågick till fredag då vi återvände till Sköyen för att presentera resultatet av vårt projekt. Vi i gruppen ansåg att vi gjort ett bra jobb och att vi levererade ett bra resultat, men det var en del saker som vi förbisett i vår lösning.

Resultatet av Hemsedalsturen, förutom en trevlig tur, är att vi lärt känna oss själva och varandra mycket bättre och nu är en tryggare grupp. Tiden vi spenderade tillsammans, som annars oftast sker över lunch, gav oss mycket utbyte om de olika projekt som vi arbetar med och en större kunskap om Visma som helhet.

Mest populära

 • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

  Tips för en lyckad digital AW

  I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

 • Pandemin påverkar möjligheten till lönepraktik

  Varje år börjar omkring 700 studenter en yrkesutbildning inom lön. Att lära i skarpt läge har stort pedagogiskt värde och en del av utbildningen är därför förlagd ute i arbetslivet. Just nu missar dock många studenter den chansen på grund av covid 19.

 • Transition to Cloud: Hur migrerar du till molnet?

  Molnbaserade verktyg spelar en större roll än någonsin. I den här artikeln kommer du att få lära dig mer om hur – och varför du bör börja överföra din verksamhet till molnet.