Projekt Hemsedal

I onsdags åkte vi alla Management traineer upp till norska fjällen och Hemsedal. Syftet med resan vara att lära känna varandra och att lösa en projektuppgift som vi lev tilldelad. Turen till Hemsedal var trevlig med inslag av arbete, ”fjäll-kos”, topp-tur, god mat och sociala aktiviteter. Turen pågick till fredag då vi återvände till Sköyen för att presentera resultatet av vårt projekt. Vi i gruppen ansåg att vi gjort ett bra jobb och att vi levererade ett bra resultat, men det var en del saker som vi förbisett i vår lösning.

Resultatet av Hemsedalsturen, förutom en trevlig tur, är att vi lärt känna oss själva och varandra mycket bättre och nu är en tryggare grupp. Tiden vi spenderade tillsammans, som annars oftast sker över lunch, gav oss mycket utbyte om de olika projekt som vi arbetar med och en större kunskap om Visma som helhet.

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kom i kontakt med Benjamin: