Skip to main content

Nyheter i Visma Avendo Website och Webshop

Nu har vi släppt en ny version av vår webbshop och website Redan innan var den väldigt lättanvänd och modern, men nu har vi ännu fler intressanta funktioner. Läs och njut. Mobilanpassning Miljontals människor använder mobila enheter för att surfa på internet varje dag, och antalet ökar snabbt! Nu mobilanpassas din hemsida eller nätbutik automatiskt […]

Nu har vi släppt en ny version av vår webbshop och website
Redan innan var den väldigt lättanvänd och modern, men nu har vi ännu fler intressanta funktioner. Läs och njut.

Mobilanpassning
Miljontals människor använder mobila enheter för att surfa på internet varje dag, och antalet ökar snabbt! Nu mobilanpassas din hemsida eller nätbutik automatiskt för att hjälpa dina besökare att enkelt surfa på din webbplats via en mobil. De besökare som kommer till din sida via en mobil enhet får välja om de vill surfa till mobilversionen eller webbversionen.

”Att inte finnas på nätet, med en mobilanpassad sajt, är som att ha stängt en tisdag. Du tappar en mängd potentiella kunder, som aldrig kommer att hitta dig om du inte finns där de letar.” – Google Europas vice VD Matt Britton

Vill du se hur en mobilanpassad sida kan se ut?  Gå in på https://www.yourvismawebsite.com/bestbag-ab

RSS-flöde
Många nyhetsplatser eller bloggar har en länk eller ikon för att visa att det går att prenumerera på deras nyhetsflöde. Genom att kopiera adressen från flödet och lägga in under elementet i Visma Avendo Website/Webshop kan du visa ett RSS-flöde på din webbplats och låta dina besökare ta del av viktiga nyheter.

Google AdWords omvandlingsspårning
Nu finns det stöd för omvandlingsspårning genom Google AdWords i Visma Avendo Webshop. AdWords omvandlingsspårning är ett kostnadsfritt verktyg i Google AdWords som visar vad som händer efter att en kund klickat på dina annonser. Detta hjälper dig att se vilka annonsord du köpt via Google AdWords som är lönsamma. Omvandlingsspårningen är kopplad till sidan Tack för din beställning som dina kunder kommer till när ett köp avslutats i kassan. Detta innebär att enbart de kunder som klickar på annonser och därefter genomför köp räknas som omvandlade i Google AdWords.

Läs mer om alla trevliga funktioner eller kolla på en film: https://www.vismaspcs.se/produkter/fler-produkter/visma-avendo-webshop

Lycka till
Rolf

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.