Tillbaka till huvudmeny

Lön Expert. En bra partner som alltid finns där!

Lön Expert är lönespecialistens främsta verktyg för korrekta beräkningar enligt aktuell lagstiftning. Espresso House har haft Lön Expert i två år och har precis förlängt avtalet. Anna Mårtensson, Head of Payroll på Espresso House använder Lön Expert varje vecka och nämner heads-up-funktionen – tips om vad som komma ska inom aktuell lagstiftning – som en […]

Lön Expert är lönespecialistens främsta verktyg för korrekta beräkningar enligt aktuell lagstiftning. Espresso House har haft Lön Expert i två år och har precis förlängt avtalet.

Anna Mårtensson, Head of Payroll på Espresso House använder Lön Expert varje vecka och nämner heads-up-funktionen – tips om vad som komma ska inom aktuell lagstiftning – som en av produktens styrkor:

– Mallarna är suveräna, berättar Anna. Det finns ingen anledning att uppfinna hjulet igen. Jag använder mallar för körjournaler, utläggsredovisning och drivmedels beräkningar flitigt. Fråga Experten är fantastiskt bra för att få en second opinion. Här får jag svar ur ett löneperspektiv och inte bara ur ett juridiskt perspektiv. Dessutom får jag svaret på mejl. Tidsbesparande och tryggt! Mejlet vidarebefordrar jag vid behov och sparar för framtida frågor. Jag upplever Visma Draftit som lyhörda inför kundernas behov och ständigt aktuella. En bra partner helt enkelt!

Fakta

Espresso House är en svensk kaffekedja och ägs av JAB Holding Company. Bolaget finns i en rad olika städer, från Trelleborg i syd till Luleå i norr.

Lön Expert stärker din roll och expertis. Produkten är ständigt uppdaterad. Detta ger dig och din verksamhet  trygghet i arbetet med krångliga löne- och ersättningsberäkningar. Lagbok, skatterätt samt kompletterande riktlinjer och kollektivavtal som kan läggas till vid behov. Allt är samlat på ett och samma ställe.

Mest populära

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.