Kunskapsdagarna på Ystad Saltsjöbad

I veckan genomförde vi årets första Kunskapsdagar på Ystad Saltsjöbad för redovisningsbranschen. Maria Nickolausson som är ansvarig för evenemanget berättade följande:

Vi har haft fantastiska dagar med våra kunder. Underbart ställe precis vid havet och strålande solsken, kändes som vi var på Rivieran.

Syftet med våra kunskapsdagar är att bjuda våra kunder inom redovisningsbranschen på kunskap om Visma, branschen, skatteregler och våra produkter/tjänster.

Alla som var där använde Visma Byråstöd, som är ett fantastiskt bra verktyg för att administrera sin byrå. Glöm bort Excel, pärmar och andra tråkigheter. Visma Byråstöd innehåller det redovisningsbyrån behöver för att hålla reda på medarbetare, kunder, uppdrag, dokumentation, korrespondens och framförallt få hjälp med att följa REKO.

Visma Lön med Visma Stämpla och Visma Reseräkning är en kombination för de som vill effektivisera lönehanteringen och låta fler konsulterna på byrån köra löneuppdrag, för det är så enkelt. En redovisningskonsult utryckte det så här – Visma Reseräkning är det bästa som har hänt sen elektriciteten uppfanns! Inget dåligt betyg.

Vi hade en bra mix av föreläsare från Visma Spcs, Visma Collectors, Löneföreningen, Skattehuset m fl.

Vi testade även ett nytt grepp och körde en workshop ute i solen och det gick hur bra som helst, otroligt nyttigt att ge deltagarna tid att dela med sig av sina erfarenheter till varandra. Dom flesta är ensamföretagare och uppskattar att träffa oss och sina kollegor i branschen.

Det här är bland det roligast som finns att få representera Visma och ta del av kundernas verklighet i trevlig miljö.

0