I Finland igjen

Da sitter jeg på kontoret i Finland igjen. Jeg har hatt som prosjekt å implementere et nytt budsjettverktøy internt. Så nå er jeg her for å demonstrere programmet for økonomisjefen i Finland, samt få litt input på arbeidet jeg har gjort. I forrige uke var jeg i Malmø i Sverige for å gjøre det samme for økonomisjefen der.

Det er spennede å implementere et program ikke så mange kjenner fra før. Da er det jeg som blir ekspertbrukeren og må lære opp folk, og overbevise dem hvorfor de skal ta det i bruk.

For å lette overgangen til et nytt verktøy har jeg også laget et sett med step-by-step guides, som forhåpentligvis gjør det greit for nye brukere å komme igang.

Nå er prosjektet snart ferdig, og det er på tide å glede seg til jul. Fra januar av skal jeg på neste prosjekt som går 2 mnd i Stockholm. Det blir sikker supert!

0