Glad sommar!

Bäste bloggläsare,

Många av oss står nu inför en chans till avkoppling och möjlighet att njuta av lite sommaren. Vi på Visma Proceedo vill därför passa på att skicka dig en sommarhälsning.

Första halvåret hos Visma har varit mycket framgångsrikt. Vi har haft nöjet att välkomna flera nya kunder såsom  Karlstads universitet, Växjö Kommun, Apoteket och Huddinge Kommun i Proceedo familjen.

Avslutningsvis vill vi på Visma Proceedo önska dig och dina nära en riktigt skön sommar.

Glad Sommar!

Rickard Hansen

VD Visma Proceedo                 

Mest populära

 • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

  Tips för en lyckad digital AW

  I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

 • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

  Julklappar till anställda i coronatider

  I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

 • Pandemin påverkar möjligheten till lönepraktik

  Varje år börjar omkring 700 studenter en yrkesutbildning inom lön. Att lära i skarpt läge har stort pedagogiskt värde och en del av utbildningen är därför förlagd ute i arbetslivet. Just nu missar dock många studenter den chansen på grund av covid 19.