Forum med salgssjefer

Tirsdag og onsdag forrige uke var jeg med på en samling for alle salgssjefer i Visma. Agendaen for samlingen var kryssalg, altså temaet jeg har jobbet med som prosjekt fra januar til mars. På mange måter var dette avslutningen på kryssalgsprosjektet mitt – og starten på kryssalgsprosjektet i Visma. Basert på intervjuene jeg hadde hatt tidligere, ble det valgt ut 5 kryssalgsprosjekter som skulle implementeres i 2011, og ha en kick off på denne samlingen.

Ettersom jeg både skulle holde noen innlegg, arrangere det praktiske rundt konferansen og være ansvarlig for 3 av prosjektene, var det mye som kunne gå galt. Heldigvis var trainee-Pernilla også med, så det var eventuelt en svenske å skyve skylden på. 😮

Opplevelsen ble veldig positiv, og alt (i mine øyne) gikk som smurt. I tillegg til interessant input i forhold til kryssalg, var det også en fin mulighet til å bli bedre kjent med Visma selskapene og salgssjefene i de enkelte selskapene. Man skulle kanskje tro dette førte til at man etter hvert klarte å snevre seg inn til hvilket selskap, og i hvilken rolle man kunne tenke seg inn i fra høsten av? Ikke for meg, det er nesten for mange muligheter 🙂

0