Ett prosjekt ferdig, igang med neste

Mitt forrige prosjekt var hos Salgsavdelingen i Software divisjonen i Norge. Prosjektet ble avsluttet med presentasjon for en ledergruppe. Prosjektet mitt var et slags strategiprosjekt innenfor SaaS (Software as a Service, henger tett sammen med Cloud Computing). Min anbefaling for veien videre lå litt utenfor det som var tenkt for oppgaven, men det ble mottatt positivt. I løpet av dette prosjektet har jeg fått god oversikt over hvordan Visma markedsfører, selger og distribuerer sine produkter. Jeg har også fått god innsikt i strategiene for Visma i tiden fremover.

I skrivende stund sitter jeg i Finland. Jeg er nå prosjektleder på et prosjekt som har som mål å implementere et nytt budsjetteringsverktøy. Det byr på mange nye utfordringer siden jeg ikke kan alt for mye om dette på forhånd. Jeg kommer til å få god oversikt over hvordan businessen faktisk drives, siden jeg ser hvordan pengestrømmen er i konsernet. For å få oversikt blir det også litt reiser mellom Norge, Sverige og Finland. Senere i dag skal jeg blant annet ha møte med CFO i Finland. Det blir sikker spennende!

Videre skal jeg også være med i en stakeholdergruppe for en ny løsning som utvikles. Det gleder jeg meg til!

Jeg har dessverre ikke fått sett så mye av Helsinki enda. Men siden det er en blanding av snø og regn ute går det greit å ta noen lengre dager på kontoret.

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kom i kontakt med Benjamin: