Skip to main content

Ett prosjekt ferdig, igang med neste

Jeg er nå ferdig med mitt første prosjekt og er nå igang med neste prosjekt. Jeg jobber nå med et prosjekt som handler om budsjetteringsverktøy.

Mitt forrige prosjekt var hos Salgsavdelingen i Software divisjonen i Norge. Prosjektet ble avsluttet med presentasjon for en ledergruppe. Prosjektet mitt var et slags strategiprosjekt innenfor SaaS (Software as a Service, henger tett sammen med Cloud Computing). Min anbefaling for veien videre lå litt utenfor det som var tenkt for oppgaven, men det ble mottatt positivt. I løpet av dette prosjektet har jeg fått god oversikt over hvordan Visma markedsfører, selger og distribuerer sine produkter. Jeg har også fått god innsikt i strategiene for Visma i tiden fremover.

I skrivende stund sitter jeg i Finland. Jeg er nå prosjektleder på et prosjekt som har som mål å implementere et nytt budsjetteringsverktøy. Det byr på mange nye utfordringer siden jeg ikke kan alt for mye om dette på forhånd. Jeg kommer til å få god oversikt over hvordan businessen faktisk drives, siden jeg ser hvordan pengestrømmen er i konsernet. For å få oversikt blir det også litt reiser mellom Norge, Sverige og Finland. Senere i dag skal jeg blant annet ha møte med CFO i Finland. Det blir sikker spennende!

Videre skal jeg også være med i en stakeholdergruppe for en ny løsning som utvikles. Det gleder jeg meg til!

Jeg har dessverre ikke fått sett så mye av Helsinki enda. Men siden det er en blanding av snø og regn ute går det greit å ta noen lengre dager på kontoret.

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.