Skip to main content

Effektivisera pappershanteringen med ny app från Visma

Nu kan alla företagare spara och redovisa kvitton och leverantörsfakturor direkt med mobilen. Med nya appen Visma Mobil Scanner kan du fotografera dina kvitton och få in dem som bokföringsunderlag direkt i ditt ekonomiprogram.

Med Visma Mobil Scanner kan du och dina anställda rapportera era kvitton direkt till ekonomiavdelningen. Företagare som tar hjälp av en redovisningskonsult får det ännu enklare och kan nu leverera sina bokföringsunderlag via mobilen. I det lite större företaget med fler aktörer och mer material som ska bokföras är nyttan ännu större då alla kvitton hamnar på rätt plats med korrekt avsändare på direkten.

Såhär funkar det: Du fotograferar helt enkelt kvittot med din mobil. Ge en kort kommentar om vad det rör sig om och skicka. Det är allt som krävs för att kvittot ska sparas i Vismas säkra lagringstjänst, som i sin tur uppdaterar ditt ekonomiprogram med text och bild.

Det bästa av allt är att Visma Mobil Scanner är gratis till Iphone och Android-telefoner.

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.